Лайма Вайкуле влаштує концерт зі збору коштів для України

Лайма Вайкуле підтримує українців
фото з відкритих джерел

В Юрмалі зберуться російські зірки, які засуджують злочинні дії Путіна

Латвійська естрадна співачка Лайма Вайкуле, яка відверто засуджує війну в Україні, незабаром дасть благодійний концерт. 30 липня 2023 року в Юрмалі зберуться російські зірки, які засуджують злочинні дії Путіна, деякі українські знаменитості та переможець «Євробачення-2017»  Сальвадор Собрал. Зібрані кошти будуть передані Україні, пише Telegram-канал Самые сливки.

На масштабному дійстві виступлять Макс Барських, Надя Дорофєєва, Микита Алексєєв. На захід запросили також Віру Брежнєву, Ніно Катамадзе, Андрія Макаревича та Семена Слєпакова. Можливо, шоу відвідають Пугачова та Галкін.

На благодійний концерт було запрошено співачку Земфіру, яка зовсім нещодавно переконувала фанатів, що підтримує Росію, та спростувала чутки про французьке громадянство. Проте селебріті відмовилася їхати до Латвії. Відомо, що Вайкуле запросить на свій фестиваль Андрія Данилка. Особливим подарунком буде його перероблений хіт Lasha Tumbai.

Найдешевший квиток на фестиваль коштує 55 євро, найдорожчий – 330.

Додамо, що фестиваль «Лайма Рандеву» було створено у 2014 році, після того, як перестала існувати Нова хвиля. Протягом останніх трьох років захід переносили та скасовували, але 2023-го він відбудеться, оскільки більшість квитків вже розкуплено. На гостей чекає чотири різні концерти.

Нагадаємо, що Пугачова підтримала Шевчука після скасування концертів гурту ДДТ в Росії. А російський музикант Андрій Макаревич у пісні висміяв своє внесення міністерством юстиції Росії до реєстру іноземних агентів.

Додамо, що Макаревич, який активно виступає з антивоєнними гаслами, з початку агресивних дій Росії проти України переїхав до Ізраїлю.

Читайте також: «Сдуру вляпалась в войну». Макаревич заспівав про Росію (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: