Нова версія хіта Ірини Білик «А я пливу». Цього разу від Христини Соловій (відео)

колаж: glavcom.ua

Після Козловського, Алєксєєва та Тіни Кароль легендарний хіт Ірини Білик переспівала Христина Соловій

Співачка Христина Соловій 8 березня на своєму сольному концерті в Чернівцях виконала легендарний суперхіт Ірини Білик «А я пливу». Хіт 90-х пролунав у авторській обробці та заграв новими барвами у виконанні молодої артистки. 

Пісня вперше була випущена в альбомі Ірини Білик «Фарби» 1997 року та швидко набула загальноукраїнської популярності. Кліп на пісню, знятий Максимом Паперником, також став сенсацією свого часу навіть поза межами України.

Шанувальники схвально відреагували на виконання Христиною легендарної пісні та залюбки підспівували її рядки. Окрім вищезгаданої композиції, співачка порадувала фанів і своїми визнаними хітами, такими як «Тримай» і «Хто як не ти?», під час яких зал вибухав оваціями. Також на концерті прозвучали буковинські пісні, як данина місцевому колориту.

Раніше «А я пливу» виконували Віталій Козловський, на одному з ювілейних концертів Білик, Тіна Кароль на концерті до Дня незалежності у 2020 році. Проте найбільшої популярності набула версія співака Алєксєєва. Саме він прославився кавером «А я пливу», цей хіт став однією з візитівок виконавця.

Нагадаємо, Ірина Білик перекладає нині свої російськомовні хіти українською.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: