«Мудак ти, Стасику». Пугачова поглузувала з путініста Стаса Михайлова

Примадонна записала відеозвернення до співака, який образив артистів-імігрантів
фото з відкритих джерел

На відео артистка обігрує слова Михайлова про її «безголосість» та запевняє, що нормальні люди не збираються повертатися до країни-агресорки

Російська співачка Алла Пугачова записала відеозвернення до артиста-путініста Стаса Михайлова, який вирішив принизити артистів РФ, які покинули країну після вторгнення Росії в Україну. Ролик вона опублікувала в одній із соцмереж.

Напередодні російський естрадний виконавиць Стас Михайлов, який підтримує путінський режим, у інтерв’ю різко висловився про Аллу Пугачову та решту артистів з антивоєнною позицією, які поїхали за кордон. Шансоньє сказав, що вони скоро «на колінах приповзуть» до Росії та «цілуватимуть їй ноги».

У відповідь на «випад» співака-путініста Алла Пугачова, яка покинула Росію та критикує її політичний курс, записала іронічне відео. На його початку вона говорить низьким хриплим голосом, чи то обігруючи слова про свою «безголосість», чи то передражнюючи Стаса Михайлова:

«Стасику Михайлов, що це з тобою? Це я, «безголоса» співачка, «старенька» Алла Пугачова. Та я би стала перед тобою навколішки, та ноги не ті. Чого ти злякався? Не збираються нормальні люди повертатися туди. Тож нужбо, шуруй. Заробляй, поки можеш. А якщо вже повернуся, їй-Богу, скажу, що думаю».

А після цього вже звичайним своїм голосом зі сміхом додала:

«А що, я можу й зараз: мудак ти, Стасику!»

Опонент співачки поки залишив звернення без відповіді.

Як ми писали раніше, Пугачова записала відео під український хіт «Ой на горі два дубки», що обурило проросійських налаштованих користувачів.

Стало відомо, що Пугачова вперше за довгий час випустила пісню, яку написала з композитором-путіністом.

Пугачова співає про те, що зараз її серце в крові, що вона завжди «летить на світло, бо іншої дороги немає» та «готова до будь-якої долі». Галкін назву пісні він не вказав, а у відео використав архівні кадри.

Читайте також:

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: