Маша Єфросиніна на пікатному відео в честь дня народження оголила груди

фото з відкритих джерел

Телеведуча показала, як збиралася на свій день народження

Українська телеведуча та блогерка Маша Єфросиніна на своїй сторінці в Інстаграм показала, як відсвяткувала день народження. 25 травня їй виповнилося 44 роки.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

Спочатку тележурналістка в соцмережі виклала відео, як збирається на святкову вечірку. У ролику Маша з'являється спочатку без макіяжу, в спідній білизні і навіть в якийсь момент – без неї, оголивши груди. Далі Єфросиніна показала, де проходило свято: телеведуча зібрала друзів у мальовничому місці на природі, де розмістила гарно сервірований стіл.

Маша Єфросиніна на пікатному відео в честь дня народження оголила груди фото 1

Про свій день народження Маша написала в Інстаграм: «Я не заробляю і близько стільки, скільки заробляла. Я не купила собі нічого, щоб порадувати себе, бо краще повезу дітей на море. Але я щаслива. Тому що в мене просто море кохання від людей. І я точно знаю, що скоро все моє життя обов'язково повернеться, і стане ще кращим».

«А ось плешива бункерна зал#па з дупою жаби замість обличчя незважаючи на всі свої награбовані статки, палаци і влада – проклята всім світом, увійде в історію, як отупілий хворий на всю голову диктатор-терорист, який сьогодні вже боїться потиснути людині руку, шугається стін свого бункера, щоб свої ж не завалили, і ходить в туалет у валізу», – додала Марія.

Читайте також: Зірка кварталівського серіалу «Папік» вперше показала свого коханого

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: