Зірка кварталівського серіалу «Папік» вперше показала свого коханого

Дар'я Петрожицька знайшла тимчасовий прихисток в Німеччині

Актриса Дар'я Петрожицька, яка зіграла головну роль в серіалі Кварталу 95 «Папик» на своїй сторінці в Інстаграм вперше показала свого коханого, якого привітала з днем народження.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Daria Petrozhуtska (@petrozhitskaya)

Акторка з перших днів війни змушена була залишити свій будинок у Києві. Дівчина деякий час перебувала на території України, але згодом виїхала за кордон. Зараз акторка живе у свого хлопця у Німеччині.

«Ми поїхали до Гамбурга, тут квартира мого хлопця, і він дуже хотів, щоб я приїхала і була в безпеці. Чесно скажу, я не хотіла розповідати про нього, особливо те, що він живе за кордоном, але вже є», – розповідала в інтерв’ю Дар'я.

Відповідаючи на запитання підписників, за що вона живе, не працюючи, Петрожицька зізналася, що її утримує бойфренд Олексій. «Ми втрьох у нього на шиї», – написала вона. Даша має двох котів.

Акторка вже оформила статус біженки, але ніяк не може звикнути до вимушеного життя за кордоном. Говорить – мова дається їй важко, до того ж постійно болить серце від думки про Україну та мирне життя. Тому артистка ходить на мітинги на підтримку країни та спілкується з українцями.

«Всі люди, яких я тут зустрічаю, плачуть та кажуть, що хочуть додому. Я ж прошу всіх не поспішати, хоч розумію, як усім важко, – ділиться актриса. – Я так сумую за життям! Був період, коли багато плакала, не знаю, так це чи ні, але, здається, я мав нервовий зрив. Довелося звернутися до психолога та просити ліки, адже я не могла контролювати свій стан. Але мені не дали рецепту, наполягли, щоб я справлялася самостійно. Знаєте, я й зараз, згадуючи своє минуле життя, не можу стримати сліз. Наші гастролі, на які ми їхали в автобусах 5-6 годин, щоб зіграти спектакль і вирушити назад… Як добре було».

Читайте також: З тобою вже сміється інша. Оксана Білозір на тлі розмов про розлучення врізала хітом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: