Блогер розповів, чому Яна Клочкова мовчить про війну та переїхала з Києва до окупантів

Яна Клочкова з сином
Фото: соцмережі

Слава Дьомін розповів, що найтитулованіша спорсменка України живе в окупованому Криму

Телеведучий та популярний блогер Слава Дьомін на своєму ютуб-каналі пояснив, чому  найтитулованіша спортсменка України в історії Олімпійських ігор Яна Клочкова мовчить про війну в Україні.

Клочкова нині живе з родиною у тимчасово окупованомі Криму та ні словом не обмовилася про повномасштабну війну Росії проти України. Спортсменка також закрила свій профіль в Інстаграм, але продовжує вести сторінку в російській соцмережі.

«Звання чмоня тижня отримує колишня «золота рибка» Яна Клочкова. Виявляється, плавчиня разом із батьками та сином живе в тимчасово окупованому Криму. Свою сторінку в Інстаграм Яна закрила, про війну мовчить і за майже півтора року вона жодного слова не сказала про повномасштабне вторгнення. Спортсменка вирішила остаточно пробити дно, адже вона все ще веде сторінку в російській соцмережі ВКонтакте», – розповів Дьомін.

«Таке враження, що Клочкова живе в іншій реальності. Хоча не будемо забувати, з ким свого часу вона дружила. Нагадаю, що у 2006-му Яна була близька до українського президента-втікача Віктора Януковича. І навіть була обрана депутаткою харківської міської ради від Партії регіонів. Мама плавчині Олена Синявська ще у 2021 році в себе у Facebook продовжувала постити георгіївську стрічку», – додав Дьомін.

Читайте також: У мережі з'явилися невідомі фото короля Чарльза у дитинстві: їх знайшли на смітнику

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: