Лобода розповіла пронизливу історію кохання в україномовному синглі «Київ-Ніцца»

Відеоробота створювалася у гранично стислі терміни – зйомки проходили в Ніцці, а над процесом працювала велика команда з Європи та України
фото зі зйомок кліпу

«Це історія двох людей, розділених відстанями та обставинами, але назавжди об'єднаних коханням»

Уже не вперше співачка Світлана Лобода поєднала роботу режисерки та акторки: зірка керувала зйомками кліпу, в якому зіграла головну роль. 

Йдеться про нову україномовну пісню «Київ-Ніцца».

«Це історія двох людей, розділених відстанями та обставинами, але назавжди об'єднаних коханням. Історія дівчини, що втекла зі свого власного весілля до коханого, з яким її об'єднували довгі роки кохання і без якого вона так і не навчилася жити», – розповіла Лобода.

Перед тим в Instagram з'явилося фото, на якому співачка тримає за руку загадкового чоловіка. При цьому на її пальці красується обручка. Артистка приймала привітання з заручинами та зберігала загадкове мовчання. Згодом виявилося, що кадр був узятий з кліпу на нову пісню.

Лобода розповіла пронизливу історію кохання в україномовному синглі «Київ-Ніцца» фото 1

Відомо, що відеоробота створювалася у гранично стислі терміни – зйомки проходили в Ніцці, а над процесом працювала велика команда з Європи та України.

«Як режисер я думала про кожен кадр, як акторка – намагалася передати необхідні емоції, а як продюсер – контролювати організацію процесу.

Це як грати на декількох музичних інструментах, важливо, щоб вийшла симфонія, а не шум», – зазначила Лобода.

Кліп уже доступний на офіційному YouTube-каналі Світлани Лободи.

Нагадаємо, що раніше зірка відвідала Центр гуманітарної допомоги у Варшаві, де нині проживає понад 600 українців. Співачка поділилася відео із зустрічі з українцями і зізналася, що хотіла допомогти наблизити їхній тимчасовий прихисток до домашнього затишку і комфорту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: