Лідер гурту Kalush Orchestra пояснив, як потрапив додому до Шварценеггера

Олег Псюк: Вчора залетіли в гості до Арнольда Шварцнегера
фото з відкритих джерел

Музикант розповів, що актор запросив їх у гості, щоб поговорити про ситуацію в Україні

Музиканти гурту Kalush Orchestra, що перебувають у благодійному турі Америкою, зустрілися з зіркою Голлівуду Арнольдом Шварценеггером. Виявилося, що легендарний Термінатор  – фанат переможців Євробачення-2022. Лідер гурту Олег Псюк розповів, як потрапив з колегами до зірки в гості.

На своїй сторінці в соцмережі Kalush Orchestra розповіли, що кіноактор запросив їх до себе додому. «Нас до себе додому запросив Арнольд Шварценеггер», – написали репери в інстаграмі. На фото артисти позують, радісно посміхаючись. У Шварценеггера на голові рожева панама, як у фронтмена Олега Псюка. Тож тепер мерч Kalush Orchestra є і у легенди Голлівуду.

«Вчора залетіли в гості до Арнольда Шварцнегера. Він запросив нас до себе додому та вийшов зустрічати з великим домашнім ослом. Приємно було зустрітись з такою легендою, я, можна сказати, виріс на фільмах з його участю», – прокоментував Олег Псюк зіркову зустріч. Музикант розповів, що Шварценеггер запросив їх у гості, щоб поговорити про ситуацію в Україні, а вони подякували йому за підтримку, яка дуже важлива вона для нашого народу.

«Ви знаєте, Арнольд активно підтримує українців з перших днів війни, за що ми йому дуже вдячні. Віримо, що закордонна підтримка буде тільки посилюватися», – кажефронтмен Kalush Orchestra. Олег Псюк додав, що Арнольду Шварценеггеру сподобався їхній подарунок: «До речі, Шварц теж зацінив панамку».

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: