Гурт Kalush Orchestra побував вдома у Арнольда Шварценеггера

Тепер мерч Kalush Orchestra є і у легенди Голлівуду
фото з відкритих джерел

На своїй сторінці в соцмережі музиканти розповіли, що кіноактор запросив їх до себе

Музиканти гурту Kalush Orchestra, який перебуває у благодійному турі Америкою, в Лос-Анджелесі зустрілися з зіркою Голлівуду Арнольдом Шварценеггером. Виявилося, що легендарний Термінатор  – фанат переможців Євробачення-2022.

На своїй сторінці в соцмережі Kalush Orchestra розповіли, що кіноактор запросив їх до себе додому. «Нас до себе додому запросив Арнольд Шварценеггер», – написали репери в інстаграмі. На фото артисти позують, радісно посміхаючись. У Шварценеггера на голові рожева панама, як у фронтмена Олега Псюка. Тож тепер мерч Kalush Orchestra є і у легенди Голлівуду.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)

«Це було фантастично зустріти Kalush Orchestra, чемпіонів Євробачення від України. Ви надихаєте мене», – написав Арнольд Шварценеггер на своїй сторінці в соцмережі.

Раніше «Главком» писав, що голлівудському актору та колишньому губернатору Каліфорнії Арнольду Шварценеггеру подарували вишиванку. Тепер голлівудська зірка може з'являтися на публіці у етноодязі від луцького бренду Edelvika. Вишиванку Арнольду подарував Влад Кабанець, уродженець Бучі. Він сам працював із легендою голлівудського кіно у його новому проекті.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: