Камінська вже виправдовується перед українцями за скандал з Лорак

Наразі публікацію з спільним фото видалено з Інстаграм Камінської
фото з відкритих джерел

Лорак із Москви привітала Славу Камінську з прем'єрою нової пісні

Колишня солістка гурту «НеАнгели» Слава Камінська, яка на днях презентувала нову пісню «Божевільна», потрапила в скандал. Співачка розмістила на своїй сторінці в Інстаграм відгук на свою роботу від зрадниці Ані Лорак та отримала хвилю обурення від шанувальииків.

Лорак із Москви привітала Славу Камінську з прем'єрою нової пісні – опублікувала в соцмережі фрагмент пісні та написала «З прем'єрою», додавши смайлик з поцілунком. Камінська в свою чергу зробила репост цього повідомлення. «Сонечко нас любить просто так. Сонечко любить правду і не любить брехні», – написала вона, додавши до своїх слів смайлик у формі серця.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от SLAVA KAMINSKA (@babaslavka)

Однак згодом Камінська натякнула, що підписники її не так зрозуміли. Артистка написала, що її пісню розхвалили навіть ті, хто не має відношення до української музики: «Моя прем'єра «Божевільна» зачепила навіть тих, хто зараз до української музики не має жодного відношення. Я настільки шокована цим. Що розповідатиму про кожен дивний інцидент у себе на сторінці в Інстаграм. Можливо, я дійсно своєю музикою можу кому повернути «клепки» на місце. Хоча чи потрібно? Питання риторичне. Тому повторю: Я за правду і проти брехні». «Репостну кожного. Україна понад усе. ПТН та рф ПНХ!» – додала виконавиця.

До слова, це не перший публічний скандал, в який вляпалася Камінська через Лорак. В червні Камінська заступилася за Лорак і заявила, що вважає її мовчання про війну Росії проти України нормальним. На думку екснеангела, Лорак мовчить про війну в рідній Україні, бо боїться за 10-річну доньку Софію. Слава вважає нормальним, що страх сильніший за патріотизм: «Усі бояться. У всіх є діти. Я розумію, патріотизм – це круто, але у тебе є дитина. Тебе посадять чи приб'ють десь, а хто піклуватиметься про твою дитину? Ну типу кому це треба?». Крім того, у січні Камінська опублікувала фото зі зрадницею Лорак та називала її великою артисткою. Наразі публікацію з їхнім спільним фото видалено з Інстаграм Камінської.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: