Юрій Ткач потішив мережу кумедним відео, як він вдома економить електроенергію

Ткач: Коротше кажучи, економлю електроенергію
фото з відкритих джерел

Кварталівець Ткач читає новини з чужих смартфонів та забороняє дружині «жити на широку ногу»

Актор студії «Квартал 95» Юрій Ткач зняв кумедний ролик про те, як правильно, на його думку, треба економити електроенергію.

В ролику ранок зірки починається з роздумів про те, що бойлер надто багато споживає електроенергії. Тож вмиватися артист вирішив не повністю, а лише протер очі. А дружині (жінку актора та дітей виконали запрошені актори) заборонив часто митися в гарячій воді. Також Юрій на відео позаклеював всі розетки. За словами коміка, раніше він робив це для дітей, а нині ж – для дорослих.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Юрій Ткач 🇺🇦 (@yuriy_tkach)

«Коротше кажучи, економлю електроенергію. Провів ранковий інструктаж. Якщо раніше я заклеював розетки, щоб до них не доторкалися діти, то тепер ще й дорослі. Жінка захотіла прийняти душ, я сказав, щоб вона не включала сильно гарячу воду. Але вона в мене любить жити на широку ногу, а в цьому випадку – на помиту», – пожартував актор.

Згодом актор за сюжетом направився до кав'ярні, щоб скористатися Інтернетом. Однак телефон все одно розряджався, тому новини Ткач підглядав у відвідувачів, за що його попросили з кав'ярні. Вдома Ткач підкріпився консервами, а дітей нагодував пластівцями з молоком, бо має електричну плиту – значить, треба знову економити.  

«Так, треба зробити вечерю. Курку? Ні, це духовка. Пасту? Ну, це плита, а вона теж електрична. А це завдання. Точно! Відкрив консерви, зробив дітям кашу з молоком, запалив свічки та влаштував романтичну вечерю. Коротше кажучи, економлю електроенергію», –  пояснив Ткач.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: