Зрадницю Бадоєву хочуть вигнати з російського пропагандистського каналу

режисер і телеведуча, яка більшу частину життя прожила в Україні, продовжує будувати карєру в РФ
фото з відкритих джерел

Режисер і телеведуча, яка більшу частину життя прожила в Україні, продовжує працювати в РФ

Телеведуча Жанна Бадоєва, яка стала відомою завдяки зйомкам в українському реаліті-шоу «Орел і решка», потрапила під приціл російських пропагандистів. З Держдуми на Перший канал прийшов лист з вимогою звільнити телеведучу, яка там працює. Нещодавно стало відомо, що Бадоєва відновлює роботу в шоу «Жизнь других».

Голова комітету Держдуми з питань сім'ї, жінок і дітей Ніна Останіна направила листи міністру культури РФ Ользі Любимовій і гендиректору Першого каналу Костянтину Ернсту з проханням вигнати Бадоєву з телеканалу.

«Не розуміємо, чому на наше телебачення повернулася українка Жанна Бадоєва, яка висловилася проти «спеціальної військової операції». Таким особам точно тут не місце, треба негайно зняти її з ефіру», – написала Останіна.

Раніше «Главком» писав, що режисер і телеведуча Жанна Бадоєва, яка більшу частину життя прожила в Україні, незважаючи на російську агресію продовжує будувати карєру в РФ. На сторінку телеведучої підписано майже 2 мільйони людей, але вона мовчить про війну в Україні, зате з радастю розповідає про свое шоу «Жизнь других», яке поновлює вихід на російському ТБ. Ведуча оголосила про повернення на головний пропагандистський телеканал країни-терориста її тревел-шоу. До слова, чоловік Бадоєвої Василь Мельничин – родом зі Львова, але він також працює на Перший канал.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: