Полякова стане учасницею «Танців з зірками» у Грузії та матиме неймовірного партнера

фото з відкритих джерел

Партнером на танцювальному майданчику Поляковій стане Іраклі Макацарія

Українська співачка, тренерка шоу «Голос країни-12» Оля Полякова візьме участь у грузинській версії шоу «Танці з зірками». Про це стало відомо з власних джерел ТСН.ua. Перший прямий ефір 11 сезону танцювального шоу стартує вже наступного понеділка, 31 жовтня.

Майбутній проєкт стане другим танцювальним шоу за участю співачки. Зазначимо, що 2019 року Полякова підкорювала паркет на українському телешоу в парі зі Степаном Місюркою. Участь артистки запам'яталась глядачеві не лише екстраординарними витівками та шоу, але й спеціальною нагородою від BBC Studios за «Несподівану пару та номер» за виконання ча-ча-ча в образах Мерилін Монро і Дональда Трампа.

Сама ж співачка поки що ніяк не коментує свою участь, як і чутки про те, що, ймовірно, її партнером за танцювальним майданчиком стане Іраклі Макацарія. Нагадаємо, що під час минулого ефіру «Голосу країни» на етапі «вокальні бої» Оля Полякова не втримала сліз і розплакалася. Емоції взяли верх над зіркою, коли вона прощалася з одним з учасників її команди.

Іраклі Макацарія – відомий український та грузинський шоумен, зірка шоу «Холостяк», «Танці зі зірками», а також «Зважені і щасливі». Знаменитість нещодавно одружився на красуні Лізі, яка на 17 років молодша за нього. До слова, у вересні подружжя були присутніми на благодійному концерті, де виступила Оля Полякова. Ліза поділилася спільною фотографією у своєму Інстаграмі, де позує з чоловіком та Олею.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: