Телеведучий Остапчук на тлі новин про розлучення «зник» з Інстаграм

Скоріш за все, Володимир видалив свою сторінку з Інстаграм, щоб уникати питань про особисте
фото з відкритих джерел

Володимир Остапчук після новини про розлучення видалив свою сторінку в соцмережі

Вчора ввечері стало відомо, що телеведучий Володимир Остапчук розлучився зі своєю другою дружиною – нотаріусом та блогеркою Христиною Горняк. А сьогодні ЗМІ поширили інформацію, що Остапчук «зник» з соцмереж, хоча ще днем раніше його сторінка в Інстаграм була активною.

Скоріш за все, Володимир видалив свою сторінку з Інстаграм, щоб уникати питань про особисте. Як стверджують ЗМІ, документи про розлучення подружжя отримало кілька тижнів тому. Офіційно пара нічого не коментує, втім на своїх сторінках у соцмережах, де до цього часто постили спільні фото, вже не один місяць публікують світлини поодинці.

Першим публічно про те, що Остапчуки – не разом, заговорив телеведучий Слава Дьомін в своїй авторській ютуб-програмі «Слава ПРО». Журналіст заявив, що у телеведучого Володимира Остапчука проблеми у сімейному житті. За словами Дьоміна, який працював разом з Остапчуком на телеканалі «Україна», Горняк та Остапчук, які одружиися в 2020 році, живуть окремо.

«Вова Остапчук розійшовся з дружиною Христиною – про це мені розповіли знайомі. Але я в це не вірю. Знаю, що у пари є певні проблеми. Але поки до розлучення не доходить. Єдине, що відомо, що Вова і Христина зараз не живуть разом. Яка саме причина – невідомо, але подейкують, що це сталося після того, як Володимир поїхав до Канади до своїх дітей. Сподіваюся, вони не будуть ще однією парою, яка розійшлася під час повномасштабної війни», – розповідав Дьомін.

Раніше Остапчук був одружений із перекладачкою Оленою Войченко. Пара прожила у шлюбі 12 років. У них народилося двоє дітей: дочка Емілія (2013) та син Еван Олександр (2018). Подружжя розірвало шлюб 6 березня 2020 року.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: