Культові «Сутінки» повертаються: тепер це буде серіал

Головні ролі у фільмах виконали Крістен Стюарт та Роберт Паттінсон
фото з відкритих джерел

Раніше з’явилася інформація про повернення на екрани Гаррі Поттера

Кіностудія Lionsgate Television випустить серіал за мотивами романів Стефані Майєр «Сутінки». Про це пише видання Deadline.

Повідомляється, що робота над проектом вже розпочалася. Письменниця Стефані Майєр, як  повідомляє видання, візьме участь у створенні серіалу. Однак на даний момент проект не має сценариста, а також потенційного дистриб'ютора. Імовірно, за зйомки відповідатиме виконавчий продюсер Ерік Фейг, який працював над фільмами вампірської саги.

Раніше студія Lionsgate Television екранізувала книги Майєр: з 2008 по 2012 рік вийшли п'ять повнометражних фільмів, які стали культовими, а їх загальні касові збори перевищили 3,4 млрд доларів у всьому світі. Головні ролі у фільмах виконали Крістен Стюарт та Роберт Паттінсон. У центрі сюжету книг Стефані Майєр та знятих за ними фільмів історія 17-річної дівчини Белли. Вона переїжджає до батька в маленьке американське місто і закохується у свого однокласника, який походить із сім'ї вампірів.

Раніше «Главком» писав, що оголосили про запуск у виробництво серіалу за мотивами серії книг про Гаррі Поттера. Стрімінговий сервіс HBO Max (тепер просто MAX) береться за розробку багатосерійної версії Гаррі Поттера. Авторка літературного першоджерела Джоанн Роулінг входитиме до складу продюсерів серіалу.

Читайте також: Після скандальної заяви Алека Болдвіна про батьків застреленої українки, відновили зйомки його фільму

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: