Гаррі Поттер офіційно повертається: тепер це буде серіал з новими акторами

фото з відкритих джерел

Джоанн Роулінг входить до складу продюсерів серіалу

Warner Bros. Discovery оголосила, що у виробництво запущено серіал за мотивами серії книг про Гаррі Поттера.

Стрімінговий сервіс HBO Max (тепер просто MAX) береться за розробку багатосерійної версії Гаррі Поттера. Авторка літературного першоджерела Джоанн Роулінг входить до складу продюсерів серіалу.

Багатосерійна версія культової кіносерії від студії Warer Bros. набере зовсім новий акторський склад. Майбутній серіал навіть має перший офіційний концепт-арт. Тобто попередня робота над серіалом уже якийсь час ведеться. За словами глави Warner Bros. Discovery Девіда Заслава, на фанатів чекає подорож довжиною в десять років.

Раніше «Главком» писав, що ексчоловік Джоан Роулінг заявив, що писав «Гаррі Поттера» разом з нею. «Коли вона писала книгу, я брав участь у роботі, вона читала її мені, а я читав її, – заявив в інтерв'ю португальський тележурналіст Жоржі Арантіш, від якого письменниця має дочку. – Перша книга була цікавою. Написана вона була чудово, і мені вона завжди подобалася, тому що ми поділяли пристрасть до літератури і особливо до літератури для дітей. Проект був розрахований на сім книг, я брав активну участь у написанні першої, і вона це знає».

Представник Роулінг заявив, що письменниця відмовляється коментувати заяви колишнього чоловіка.

Читайте також: Скандал із Спартаком Субботою: мережа вибухнула мемами та жартами

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: