Відома голлівудська акторка знялася для глянцю з неголеними пахвами

Рейчел МакАдамс: Немає книги про те, як упоратися зі славою
фото з відкритих джерел

Рейчел МакАдамс попросила, щоб її фото мінімально оброблялися в фоторедакторах

Відома американська акторка Рейчел МакАдамс знялася у фотосесії для журналу Bustle, яка викликала жваве обговорення в мережі. На кадрах для журналу актрису знято з неголеними пахвами, а самі фотографії опрацьовано щонайменше: про це попросила сама МакАдамс.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Bustle (@bustle)

«На цій зйомці я позую в нижній білизні з латексу, – каже МакАдамс. – Але я народила двох дітей. Це моє тіло, і я думаю, що дуже важливо показувати його. Виглядати якнайкраще, працювати над собою і бути здоровим – це нормально, але в усіх це відбувається по-різному».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Rachel McAdams (@rachelmcadams1)

В інтерв’ю актриса розповіла, що відчуває певну провину через те, що тимчасово залишила Голлівуд у середині 2010-х років, на самому піку кар'єри. Вона відмовилася від головних ролей у таких фільмах, як «Диявол носить Prada», «Казино Рояль», «Залізна людина» та інших, які принесли світову славу тим, хто прийшов їй на зміну.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Bustle (@bustle)

«Я почувала себе винною за те, що не скористалася цією можливістю, бо знала, що мені дуже пощастило, – сказала вона. – Але також я знала, що це не відповідає моєму характеру, і перерва потрібна мені, щоб залишатися в здоровому глузді».

Вона також розповіла про свої відчуття, коли зіткнулася з першою славою – після зіркових ролей у фільмі «Погані дівчата», «Щоденник пам'яті» та інших. МакАдамс на той момент лише недавно закінчила Йоркський університет і три роки пропрацювала у Макдональдсі. Тоді вона враз відчула себе зіркою: шанувальники впізнавали її на вулиці і просили з нею сфотографуватися. «У театральній школі вас не вчать тому, як із цим справлятися. Немає книги про те, як упоратися зі славою», –  каже Рейчел.

Рейчел МакАдамс має двох дітей від сценариста Джеймі Ліндена, з яким вона зустрічається з 2016 року. Особисте життя актриса намагається тримати в таємниці.

Читайте також: «Холостячка» Мішина знялася топлес та збурила мережу пікантними знімками

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: