Ахтем Сеітаблаєв після розлучення із відомою продюсеркою, зізнався, що має нове кохання

фото з відкритих джерел

Режисер та актор нещодавно став дідом чарівної онучки

Відомий український режисер та актор Ахтем Сеїтаблаєв, який захищає Україну зі зброєю в руках, в інтерв’ю програмі «ЖВЛ» розповів, що зустрів нове нове кохання.

Відомо, що нещодавно Ахтем розійшовся зі своєю дружиною – продюсеркою Іванною Дядюрою, у пари є спільна донька. Іванна працювала з Ахтемом над усіма його фільмами. Це був другий шлюб режисера, в першому – в його діти вже дорослі. Ходили чутки про те, що режисер зустрічається з новою, молодою обраницею. «Моє серце зайняте, – прокоментував це Саітаблаєв. – І я радію цьому».

«Це доволі емоційний момент в житті кожної людини, – розповідав в інтерв’ю режисер про своє розлучення. – Непростий момент. Особливо, коли до цього мають відношення діти. Ніколи не можеш бути готовим, що закінчуються почуття... Я сподіваюсь, ми залишимось добрими друзями. І так само будемо тримати в полі зору один одного і за необхідності допомагати. Ми з Іванною справді зробили багато чого, починаючи з телевізійних фільмів, закінчуючи «Хайтармою» і «Кіборгами». Співпраця теж додала, скажімо, до кейсу своїх важелів».

Раніше «Главком» писав, що Ахтем Саітаблаєв вперше став дідом. Його старша донька Назли від першого шлюбу. та її чоловік вперше стали батьками. Радісною новиною про народження дитини Сеїтаблаєв поділився на своїй сторінці в соцмережі.

Щасливий дідусь повідомив, що й нього народилася онучка.

«Hart-baba – кримськотатарською «дід». За милістю Всевишнього, це сталося, моя донька та її чоловік народили маленьку чарівну донечку, а мені онуку! Тепер офіційно – дід-Hart-baba. Люблю вас, мої рідні, бережи вас Всевишній», – написав Сеітаблаєв.

Про те, що 26-річна Назли та її чоловік очікують первістка Ахтем повідомив в день свого 50-річчя. Зараз 26-річна донька режисера перебуває у Бельгії, де вже тривалий час живе родина її чоловіка.  Пара у шлюбі вже більше року, вони відсвяткували одразу три весілля у жовтні 2021 року – у Криму, у Туреччині та Бельгії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: