Продюсер «Голосу країни» та «Танців із зірками» зізнався, що з’їхався з бойфрендом

фото з відкритих джерел

Продюсер Володимир Завадюк здійснив камінгаут

На своїй сторінці в Інстаграм Володимир виклав допис, де розповів, що зараз не варто відкладати щось на потім і вирішив, що настав час розкрити правду про особисте життя.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Zavadiuk Volodymyr (@zavaduk)

Завадюк зізнався, що має бойфренда, з яким вони живуть разом. Проте особу своєї другої половинки продюсер розкривати не став.

«Я переїхав зі своєї улюбленої квартири, яка відтепер за блок-постами в урядовому кварталі, на велику разом із бойфрендом. Я почав відверто говорити про це тут. Мені не легко було зважитися, але я це зробив. Тому що це про сміливість бути собою», – написав Завадюк.

Після таких відвертих слів Завадюк порадив іншим бути чесними з собою і зрештою зважитися на те, про що вони давно мріяли. «Нам усім потрібно робити зараз те, про що ми мріяли роками. І більше нічого не відкладатимемо на потім», – додав Володимир.

«Бути собою дорівнює впевненості. Пишаюсь!», – написала в коментарях телеведуча Катя Осадча. «Іноді бути чесним – дуже складно. Підтримую тебе», – додала співачка Надя Дорофєєва. «Дякую за щирість», – написала співачка Оля Цибульська. «Обожнюю!» – відреагував телеведучий Олексій Суханов. Смайлики з сердечками залишили режисерка Катя Царик, дружина Монатіка, хореограф Ксенія Горб та співачка Кola.  

Читайте також: Дружина міністра оборони розповіла найстрашніші дні війни та вечірні розмови з чоловіком

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: