Козловський назвав Кондратюка «тарганом», який постійно від нього тікає

Десять тому Козловський посварився з Кондратюком, який продюсував його після талант-шоу «Шанс»
фото з відкритих джерел

Віталій Козловський відповів, чому припинив співпрацю з продюсером

Cпівак Віталій Козловський в інтерв'ю на ютуб-каналі «Новини.LIVE» вкотре заговорив про свого колишнього продюсера Ігоря Кондратюка, якому за рішенням суду винен купу грошей.

Десять тому співак Віталій Козловський посварився з Ігорем Кондратюком, який продюсував його після талант-шоу «Шанс». Він несподівано вирішив попрощатися з продюсером, але той подав до суду та виграв виплату величезної грошової компенсації. Козловський не раз заявляв, що не має таких грошей, а Кондратюк у недавньому інтерв’ю блогерці Раміні Есхакзай запропонував боржнику продати свій орден, який нещодавно отримав з рук Зеленського.

Козловський пригадав, як йому працювалося з Кондратюком: «Прекрасно, мені завжди добре працювалося, тому що у творчість ніхто не ліз. Завжди лізли всі: і фінансові справи, і дерибанили ті бабки… Я розумію, що я був просто такою «дійною коровою». Всім було дуже вигідно, що я не ставлю зайвих запитань багато років. Мене тримали за такого хлопчика, який робить справу і всім допомагає заробляти гроші. Потім хлопчику здалося, що це все неправильно, і він пішов. І його після цього, замість того, щоб нормально відпустити, того що я пропонував: ми розходимося і я буду платити зі своїх концертів відступні. Він мене драконив всі ці 10 років і не давав мені нормально жити. Те, як він мене винищував впродовж цих років, честі це йому не робить».

«Я нарешті зрозумів, що він супер недобросовісна людина. Про це завжди казав мені мій тато, а я завжди вважав, що десь я напевно в чомусь винен перед ним. Він г#внюк, все. От не хочу зараз підбирати слів, не хочу виправдовувати себе, не хочу здаватися якимось невихованим, – додав Козловський. – Я нарешті зрозумів, що якби я цю людину побачив сьогодні, то у нас була б з ним зовсім інша розмова. Хоча, якщо може б він тікав би від мене, як завжди. Це він робив всі ці 10 років. Не хочу я говорити про того таргана».

Раніше «Главком» писав, що Козловський пояснив, чому їздив виступати до Росії на 9 травня.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: