Кондратюк запропонував Козловському, який винен йому мільйони, продати орден від Зеленського

Співак та продюсер ворогують більше 10 років

Співак каже, що думав продати квартиру батька, щоби розрахуватися з колишнім продюсером

Десять тому співак Віталій Козловський посварився з Ігорем Кондратюком, який продюсував його після талант-шоу «Шанс». Він несподівано вирішив попрощатися з продюсером, але той подав до суду та виграв виплату величезної грошової компенсації. Козловський не раз заявляв, що не має таких грошей, а Кондратюк у свіжому інтерв’ю відомій блогерці Раміні Есхакзай запропонував боржнику продати свій орден, який нещодавно отримав з рук Зеленського.

«Його ніхто не запрошує на корпоративи. Він винен мені купу грошей і якби його запрошували, то він би мені гроші платив. Мусить платити, але не платить. Але він сплачує копійки з офіційного місця, де він проживає. Тож не потрібно мені розповідати про його корпоративи. Я за те, щоб у нього був мільйон корпоративів, і він нарешті заплатив мені все, що по судах винен. Може, продасть орден і віддасть борг?» – заявив Кондратюк.

Тим часом, Козловський в одному з недавніх інтерв’ю зізнався, що подумував навіть продати київське житло батька, який помер минулого року. Але навіть цього не вистачило б, щоби розрахуватися з Кондратюком.

«Кондратюк – підла людина! Мій батько хворів і помер раніше терміну через переживання. Він мені казав: «Сину, я бачу цю несправедливість, але нічого не можу вдіяти. Кондратюк не погодився: «Так, ці заборгованості ви мені віддаєте. А якщо хочете виконувати свій старий репертуар, то вам доведеться за кожну пісню заплатити по 5000 доларів. Умовно взяти п'ять суперхітів тих часів. Це ще плюс 25 тисяч», – каже Козловський.

Козловський зізнавався, що не може навіть користуватися банківськими картками, щоб розраховуватися за ті чи інші послуги: «На мені висять мільйони, які я маю йому заплатити. Я не користуюся картками, бо будь-яку цифру, 100 гривень, 50, які потраплять на цю картку, відразу заарештують».

Раніше «Главком» писав, що співачка та художниця Анжеліка Рудницька відверто висловила розчарування через те, що виконавцеві Віталію Козловському присвоїли орден «За заслуги» ІІІ ступеня. «Або ще один «герой» української музики – Віталій Козловський. Я з болем і жалем говорю про цих людей, бо ми разом виростали і формувалися. Співали на одній сцені, реготали в одних гримерках, сумували разом. І зараз для мене ці артисти нічим не кращі, від тих, що співають в Росії. У 2018 році Віталій Козловський на День перемоги в Москві виступав. Владу це не зупинило, і вони йому теж дали орден».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: