Лорак з’явилася в соцмережі з неочікуваним зізнанням: українці в шоці

Лорак в числі інших артистів-запроданців потрапила під санкціїї від України
фото з відкритих джерел

Лорак розповіла про свій дім за кордоном

Співачка Ані Лорак, яка з початку вторгнення рашистів в Україну мовчить про війну та продовжує жити та працювати в РФ, з’явилася в соцмережі з неочікуваним постом.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от АНИ ЛОРАК (@anilorak)

Виконавиця виставила в Інстаграм свої фото з відпочинку в Іспанії, які підписала: «Вода надає мені сили… Тут я почуваюся вдома». Українці відповіли запроданці, що дому в неї тепер немає: «Бо будинку немає», «До Маріуполя можеш теж на море приїхати», «На жаль домівки в тобі не має… А може і не на жаль», «Совість окейчик?», «Вдома вже не будете. Тепер ваш дім – країна-терорист», «В Україні також є море, але ти не повернешся туди».

Нагадаємо, в кінці жовтня Лорак в числі інших артистів-запроданців потрапила під санкціїї від України, як артистка, яка підтримала політику російського лідера Путіна. Про це йдеться в оприлюдненому на сайті Офісу президента указі. Обмеження діятимуть упродовж п'яти років. Це означає, що всім артистам у списку санкцій не можна виводити капітали з України, проводити торгові операції. Усі видані ліцензії та дозволи у них анулюють, а активи заблокують. Вони не зможуть придбати земельну ділянку, приватизувати нерухомість. Їх також позбавлять державних нагород та інших форм відзнак, йдеться в указі.

Раніше «Главком» писав, що співачка Ані Лорак, яка з початком агресії РФ, видалила свою сторінку в Інстаграм, відновила її та розмістила першу публікацію за сім місяців. Українці відреагували на пост Лорак гнівними коментарями.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: