Вакарчук розповів, який вчинок Kalush Orchestra вразив його до глибини душі

Вакарчук: Перші три місяці я не бачив родину взагалі
фото з відкритих джерел

Музикант Святослав Вакарчук вважає, що найсильніше у виступі гурту на Євробаченні те, вони потім сказали про «Азовсталь»

Фронтмен українського гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук в інтерв'ю на ютуб-каналі Forbes Ukraine, заявив, за що завжди буде вдячний українському гурту Kalush Orchestra. А тако зізнався, як часто бачить своїх дітей.

«Я та «Євробачення» – це як кіт і собака. Я терпіти не можу «Євробачення» і вважаю, що це ніякого відношення до музики не має. Це абсолютно політичний конкурс», – спочатку зазначив Вакарчук, додавши, що 2022 рік був особливим роком в історії конкурсу.

«Я вважаю, що Kalush Orchestra справився геніально. Вони зробили дуже правильний виступ, але найсильнішим у цьому виступі був не виступ, а те, що вони потім сказали про «Азовсталь». Ось за це я їм буду вдячний завжди», – заявив Вакарчук.

Вакарчук також розповів, як часто бачить під час війни своїх рідних: «Перші три місяці я не бачив їх взагалі. Це було неможливо. Я зрозумів, що маю сконцентруватися на головному. Коли фронт стабілізувався, я побачився на кілька днів. Я щасливий, що побачив свою маленьку дочку, тримав її на руках. Це таке щастя. Але, розумієш, Бог дуже мудрий та справедливий. З одного боку, можна сказати, що Боже, як важко, що під час війни в тебе народжуються діти. А з іншого боку, якби я не мав маленького сина і зараз донечки, які дають мені величезну енергію і силу, то може мені було б складніше переживати цю війну. Може, це й добре, що я маю такий оберіг, як вони».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: