Козловський пояснив, чому їздив виступати до Росії на 9 травня

Співак каже, що був в тей час несвідомим
фото з відкритих джерел

 

Віталій Козловський зізнався, що цей факт вже не викреслиш з його біографії  

Cпівак Віталій Козловський в інтерв'ю на ютуб-каналі «Новини.LIVE» розповів, чому в 2018 році поїхав виступати до РФ на 9 травня.

«Один раз з'їздив – і мені прилетіло, – заявив співак. – Коли сьогодні прилітає, я сприймаю це без негативу. Думаю: «Ну так, було таке». Не знаю, скільки воно мені ще буде прилітати. Може, впродовж усього мого життя мені це згадуватимуть?! Може! Не знаю. Але я знаю точно, що сьогодні я зовсім інша людина. А те, що було – те було, це неможливо викреслити. Я був тоді несвідомим».

Раніше «Главком» писав, що колега Козловського Анжеліка Рудницька, розповідаючи в інтерв'ю про артистів, які люблять «перевзуватися», згадала і Віталія. Анжеліка висловила розчарування через те, що виконавцеві Віталію Козловському присвоїли орден «За заслуги» ІІІ ступеня. «Або ще один «герой» української музики – Віталій Козловський. Я з болем і жалем говорю про цих людей, бо ми разом виростали і формувалися. Співали на одній сцені, реготали в одних гримерках, сумували разом. І зараз для мене ці артисти нічим не кращі, від тих, що співають в Росії. У 2018 році Віталій Козловський на День перемоги в Москві виступав. Владу це не зупинило, і вони йому теж дали орден».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: