Колишня порноакторка заявляє, що її побили у Львові через російську мову

Дівчина написала заяву до поліції
фото з відкритих джерел

Адель Асанті вважає, що «що неважливо, якою мовою ти говориш»

Колишня порноакторка та учасниця 11 сезону «Холостяка» Адель Асанті подала заяву в поліцію, бо у Львові на неї напав невідомий. За словами дівчини, він спочатку чіплявся, а коли блогерка відповіла російською – вдарив ногою по сідницях. Про це Асанті роповіла у своїй соцмережі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Adel Asanty (@adelasanty_xx)

«Я йшла повз Grand Hotel, у навушниках, у телефоні, по навігатору, я нікого не чіпала. Підходить до мене чоловік, перегороджує дорогу і каже: «С*чка, ти куди йдеш?» Я йому кажу: «Ви як зі мною говорите? Я зараз викличу поліцію». А він мені каже: «То ти російськомовна тварюка». І як вдарив мене з ноги в лівий імплант. Це взагалі як? Серед білого дня. Це так Львів зустрічає людей з Києва, з Харкова. Це взагалі нормально? Мене просто вдарив незнайомий чоловік за те, що я йому відповіла російською», – каже Адель Асанті.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Adel Asanty (@adelasanty_xx)

Асанті стурбована болем у лівій сідниці, по якій прийшовся удар. Три місяці тому експорноакторка зробила глютеопластику – збільшила п'яту точку. Тепер вона переживає, що імплант міг пошкодитися: «У мене дуже болить ліва сторона, там, де імплант. Я справді переживаю, що може там щось порушитися, бо удар був сильний. Скажіть, за що? За те, що я створила свій благодійний фонд, що я робила збори, завжди допомагаю ЗСУ? Ось мені подяка? Я просто не розумію, чому».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Adel Asanty (@adelasanty_xx)

Дівчина каже, що з дитинства розмовляє російською, адже родом з Дніпропетровської області. У Львові, де знайшла тимчасовий прихисток, вона спілкується українською, але у стресовій ситуації «ввімкнувся людський фактор». Тим часом, Асанті вважає, що «що неважливо, якою мовою ти говориш»: «Я українка, я пишаюся своєю нацією, я хочу, щоб закінчилася війна. Я ніколи не ділила захід і центр України. Я вважаю, що неважливо, якою мовою ти говориш. Важливо, що ти несеш по життю, яка ти людина, яке в тебе серце, які в тебе вчинки.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: