Клопотенко прокоментував чутки про нетрадиційну орієнтацію

Євген Клопотенко каже, що перебуває в романтичних стосунках з жінкою
фото з відкритих джерел

Євген Клопотенко не афішує своє особисте життя

Відомий телекухар та популяризатор української кухні Євген Клопотенко, який не афішує своє особисте життя, прокоментував чутки про нетрадиційну орієнтацію.

В інтерв'ю Фактам ICTV шеф-кухар відверто розповів, чи зміг би він зізнатися суспільству у своїй гомосексуальності, чим чимало спантеличив шанувальників.

«Я, звичайно ж, зізнався б… Це моя мрія! Я навіть говорив, що давайте зізнаюся просто так!» – відповів Євген, згадавши епізод, коли співак Меловін на сцені публічно поцілував чоловіка, пожартував, що тоді подумав, що вже не «стане першим».

«Ну що таке гей? Це що, щось погане? Це табуйована тема? Я не бачу в цьому нічого поганого… Ну, а якщо суспільство мене обговорюватиме, то це проблеми суспільства», – додав він. Пізніше він додав, що на даний момент перебуває в романтичних стосунках з жінкою. 

«Мені пишуть дівчата, звуть на побачення, але так нечесно, – розповідав Євген в одному з нещодавніх інтерв'ю. – Вони знають мене, і вже вирішили, що хочуть бути зі мною. А я їх не знаю! Мені заважає популярність у спілкуванні. Потрібно, щоб з тобою була людина, яка витримуватиме все це. Хто взагалі зможе витримати цей потік енергії? Мені потрібна та, яка мене постійно підтримуватиме».

«Мені пише Злата Огневич, я їй серця ставлю. Ми зі Златою дружимо, – розповідає Клопотенко про своїх друзів. – Бачилися, до речі, тижнів зо два тому. Я готував їй удома їжу. Вона розповідала, як ходила до Карпат, зробила татуювання. Ми з нею познайомилися в Єгипті, де я відпочивав минулого року. Вона на той час приїхала туди з виступом, і це було виконання прямо до мурашок! Вона до мене дуже добре ставиться. Із теплом. У нас чудові стосунки. Дівчата в 35 не кажуть: «Я не знаю, що хочу, покрути мене»… Ти вже чітко розумієш, що ти хочеш і до якої мети йдеш. І це – щастя!». 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: