Катя Осадча «пройшлася» по Валерію Меладзе: Співав на убогій сцені ватну лірику

фото з відкритих джерел

Телеведуча Осадча розповіла, що з 2014 року співак відмовлявся від інтерв’ю, бо уникав незручних питань

Телеведуча Катя Осадча звернула увагу на беззубе виправдання російського співака Валерія Меладзе після скандалу, в який він потрапив, проскандувавши зі сцени в ОАЕ «Героям слава!». Нагадаємо, що, повернувшись в Росію, виконавець заявив, що його не так зрозуміли. Осадча каже, що іншого не варто було чекати.

«Сподіваюся, що тема з Меладзе на концертах у Києві закрита назавжди? І всі шанувальники «танців мотилька» перестануть розповідати, що він за нас і взагалі грузин?» – написала телеведуча на своїй сторінці в соцмережі.

Осадча також розповіла, що артист, котрий регулярно приїздив в Україну з концертами, категорично відмовлявся від інтерв’ю, бо розумів, що на питання на кшталт: «Чий Крим?» в нього немає відповіді.

«Цей бравий грузин боявся давати інтерв'ю після 14-го року, адже виказати свою підтримку Україні не міг. Але продовжував на убогій сцені без жодних елементів шоу збирати по кілька аншлагів підряд, адже знаходилися українці, що сумували за ватною лірикою», – додала Катерина.

Анатолій Анатоліч теж врізав Меладзе, який назвав «війну» – «конфліктом», а українців та росіян – «близькими народами»:  «Бути Валєрою Меладзе, це називати війну конфліктом, антагонізмом чи навіть спецоперацією. Я, як і Валєра не хочу нікого ненавидіти, просто зневажаю тих, хто є не тим, ким хоче здаватися. Валєра – найсциклівіший  грузин, якого я знаю».

Читайте також: Афіша з вистави Могилевської стала мемом: співачка швиденько відреагувала

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: