ЗМІ озвучили ім'я неочікуваного претендента на роль Джеймса Бонда

Ймовірно, що саме цей актор замінить Деніела Крейга
фото з відкритих джерел

Раніше ходили чутки, що новим агентом 007 буде жінка

Джеймса Бонда, одного із найпопулярніших персонажів у світі, грали різні британські актори, включаючи Шона Коннері, Роджера Мура, Пірса Броснана та Деніела Крейга, який виконував цю роль із 2006 по 2021 рік. В наступній частині легендарним шпигуном британської розвідки стане інший артист. Зірка серіалу «Емілі в Парижі» Люсьєн Лавісконт розглядається на роль Джеймса Бонда. Ймовірно, що саме він замінить Деніела Крейга.

Як пише Daily Mail, британський актор, відомий своєю роллю в серіалі «Емілі в Парижі» від Netflix, привернув увагу кінопродюсера Барбари Брокколі, яка також володіє правами на франшизу про Джеймса Бонда і шукає заміну Деніел Крейгу.

«Люсьєн відповідає всім вимогам. Він суперталановитий актор, дуже гарний і за останні 18 місяців завоював багато нових шанувальників з того часу, як приєднався до «Емілі в Парижі». Керівники Бондіани вже бачать його у смокінгу агента 007», – пише видання.

Зазначимо, 30-річний британський актор вперше з’явився на національних екранах в 2007 році в серіалі Грейндж-Хілл.

Нагадаємо, раніше навіть ходили чутки, що новим агентом 007 буде жінка. Потім з'ясувалося, що продюсер проекту Барбара Брокколі розглядає на цю роль кандидатури Ідріса Ельби, Тома Харді і Джеймса Нортона. Втім, як виявилось, пошуки заміни Крейга не закінчувалися. Про це повідомляло видання The Sun. За словами джерела, список претендентів значно розширився, після чого вибір ліг на Аарона Тейлора-Джонсона. 32-річний актор прославився завдяки «Месникам: Ере Альтрона».

Читайте також: Просто шок. 50-річна Софія Вергара опублікувала відверте фото у бікіні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: