Афіша з вистави Могилевської стала мемом: співачка швиденько відреагувала

фото з відкритих джерел

Виконавиця запропонувала українцям приєднуватися до народної творчості

Співачка Наталя Могилевська на своїй сторінці в соцмережі розповіла шанувальникам, що афішу її вистави «Доньки» використовують для потішних мемів. Користувачі з допомогою зображення шуткують на актуальні теми сьогодення.

«Наш народ не зламати і гумор нам у цьому допомагає», – підписала Могилевська одну з картинок та запропонувала підписникам приєднуватися до народної творчості. Кращі допист обіцяє розміщувати на своїй сторінці: «Робіть скрін і розміщуйте свій мем з позначкою моєї сторінки. Найкращі буду репостити».

Раніше «Главком» писав, що Могилевська розповіла про свого таємничого коханого, з яким живе разом. Нагадаємо, навесні Могилевська зізналася, що знову закохана. Наталя розповідала, що це один із найкращих подарунків у її житті. Про свого коханого співачка розповідає: «Він їздить зі мною містами, захищає мене, адже ми буваємо у різних місцях. Мені з ним, як у пісні – і смерть не страшна. Але я вважаю, що під час війни всі історії кохання – не на часі. І нашу історію ми розповімо згодом».

«Я зустріла людину, яку я дуже кохаю, і ми живемо разом. Ми бували у таких місцях, що зі мною боялися їздити музиканти, боявся взагалі хтось їхати. Ми проїхали всю країну», – додала артистка.

Читайте також: Відомі українці звернулися до Повалій через ганебний виступ в Москві

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: