Анджеліна Джолі повечеряла з молоденьким ірландським актором (фото)

Пол Мескал повечеряв у театральному кафе з Анджеліною та її дочкою
фото з відкритих джерел

На зустрічі була присутня старша дочка акторки

Голлівудська зірка Анджеліна Джолі проводить перші дні 2023 року у британській столиці. Артистка відпочиває із 16-річною дочкою Шайло. Вони відвідали Театр Алмейда, де подивилися виставу «Трамвай «Бажання»». А згодом акторка зустрілася з виконавцем головної ролі у виставі. 26-річний ірландський актор Пол Мескал повечеряв у театральному кафе з Анджеліною та її дочкою.

Артист був у червоній футболці. Джолі віддала перевагу чорному тренчу, а Шайло – чорній куртці і білій шапці. Оскільки у кафе більше не було відвідувачів, зірки спромоглися спокійно поспілкуватися. Жовті видання на своїх сторінках пишуть про цю вечерю, як про побачення, але, скоріш за все, це була просто дружня зустріч.

Пол отримав популярність після виконання головної ролі Коннелла Уордрена в міні-серіалі «Нормальні люди», яка принесла йому телевізійну премію BAFTA у категорії «Кращий актор» та номінацію на премію «Еммі». Мескал довгий час перебував у стосунках із 28-річною американською співачкою Фібі Бріджерс. Вони були заручені. Проте нещодавно артисти розлучилися.

Джолі після розлучення з актором Бредом Піттом зайнята вихованням дітей. У колишнього подружжя їх шестеро: Меддокс Шиван, Пакс Тьєн, Нокс Леон, Захара Марлі, Шайло Нувель та Вів'єн Маршелін. Усі носять прізвище Джолі-Пітт. Зазначимо, що троє – Шайло, Нокс та Вів'єн – є біологічними дітьми пари.

Раніше «Главком» писав, що донька Бреда Пітта і Анджеліни Джолі поголила голову і стала дуже схожою на зіркового батька.

Читайте також: ЗМІ озвучили ім'я неочікуваного претендента на роль Джеймса Бонда

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: