Анатоліч врізав Меладзе, який назвав українців та росіян – «близькими народами»

Із коментарів про Меладзе: Всіх шкода, а завтра тушонку передасть хлопчикам у трусіках комуфльованих
фото з відкритих джерел

Українці підтримали телеведучого: «Найогидніше виправдання за «Героям Слава!»

Телеведучий Анатолій Анатоліч на своїй сторінці в соцмережі прокоментував допис Валерія Меладзе, який той написав після виступу в Дубаї. Нагадаємо, на концерті в столиці ОАЕ співак Меладзе відповів на заклик шанувальника «Слава Україні» словами «Героям слава». Однак, повернувшись в Москву, виконавець написав пост про «близькі народи».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Анатолій Анатоліч (@anatoliyanatolich)

Музикант заявив, що його слова сприйняли неправильно: «Люди, я хочу, щоб ви почули мене, і зрозуміли мої слова. Ось уже 10 місяців я, як і багато інших людей, живу з відчуттям тяжкості та горя. Так сталося, що гаряче улюблені мною народи перебувають у конфлікті, у якому гинуть люди. Я не можу і не хочу нікого ненавидіти і не намагаюся комусь догодити. Я мрію лише про те, щоб антагонізм припинився і між близькими народами встановилася згода. І задля цього я готовий віддати всі сили».

Анатолій Анатоліч прокоментував пост Меладзе: «Бути Валєрою Меладзе, це називати війну конфліктом, антагонізмом чи навіть спецоперацією. Я, як і Валєра не хочу нікого ненавидіти, просто зневажаю тих, хто є не тим, ким хоче здаватися. Валєра – найсциклівіший   грузин, якого я знаю».

Українці підтримують сказане телеведучим: «А ще він з Миколаєва, жив у молочному дворі (хто з центру – той знає) і навчався в НКІ, який обстріляли рашисти. Але ми, продовжуватимемо про дружбу народів, поки нашу країну знищують, а я складатиму пісеньки.  Вибач, але твоє ім'я з великої літери не виходить написати», «Гроші не пахнуть. Коли його Батьківщину знищували, він теж язик в одне місце засунув?!», «Щось про блізкіє народи, мені тут не зрозуміло. Як близькі і люблячі можуть бомбити?» Найогидніше виправдання за «Героям Слава!», «Ага, всіх шкода, а завтра тушонку передасть хлопчикам у трусіках комуфльованих», «Він так і не зрозумів нічого за ці 10 місяців. Ніякі ми не «близкие народы». Ми різні, дуже, зовсім. В Україні сформувалася нація, а в Мордорі – армія зомбі, живих мерців. 140 млн. Даю 5% на тих, хто розуміє та їм болить, так як нам. Я знаю таких людей у моєму оточенні, вони є. А Валєра – краще б вже мовчав», «Пугачова має там найміцніші яйця».

Читайте також: Колишня дружина Кличка стала учасницею німецьких «Танців з зірками»: реакція соцмережі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: