Камалія вперше зізналася, що у неї була смертельна хвороба: деталі

Чотири роки тому Камалія пережила смертельну хворобу
фото: скріншот з відео

Зірка зізналася, що окрім хвороби пережила клінічну смерть

Українська співачка Камалія зізналася, що чотири роки тому пережила онкологічне захворювання. Про це артистка розповіла в інтерв'ю Славі Дьоміну.

«Я пережила онкологію грудей. Чотири роки тому. Але дуже вчасно її знайшли й помітили. Там, де була пухлина, у мене була перша стадія. Я пережила хімію в таблетках, операцію й опромінення», – розповіла співачка.

До того ж зірка зізналася, що пережила клінічну смерть. 

«У мене також була клінічна смерть. У мене з дитинства були камені в нирках. Я продовжувала їздити на концерти. А камінь заблокував мені нирку, вона відмовила. Я два місяці пролежала в клініці. Я так намучилася», – зазначила Камалія.

Нагадаємо, що раніше у мережі завірусився фейк про те, що чоловік Камаліх Мохаммад Захур придбав два винищувачі для ЗСУ. 

«Таке враження, що деякі люди готові лайкати і поширювати будь-яку нісенітницю. Уже вкотре стає вірусною неправдива інфа про те, що нібито чоловік співачки Камалії (уже колишній) купив для України два винищувачі. Бородатий фейк, який спростовували і фактчекери, і сама співачка ще у травні 2022 року», – йдеться у дописі фактчекерів. Тож чоловік Камалії Мохаммад Захур не купував для України винищувачі.

Читайте також: Українські зірки, які народилися в РФ, але відхрестилися від неї: список

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: