Українські зірки, які народилися в РФ, але відхрестилися від неї: список

Огнєвіч народилася у Мурманську, а Кароль – в Магаданській області
фото: колаж glavcom.ua

Зараз знаменитості розірвали всі стосунки із країною-агресоркою та всіляко підтримують Україну

Серед зірок шоу-бізнесу України є ті, хто народився в РФ, але згодом відхрестився від країни-агресорки і зараз зайняли чітку проукраїнську позицію. Наприклад, Камалія народилася на Забайкаллі, а Злата Огнєвіч – в Мурманську, пише «Обозреватель».

Микита Добринін

Відомий український блогер та телеведучий народився у селищі Провіденія на Чукотці, де жив до 4-річного віку, після чого його родина виїхала до Чернівців. Добринін працював у країні-агресорці – зокрема, був ведучим сезону російської версії «Холостяка», але зйомки було припинено майже одразу через хворобу на коронавірус. Після початку повномасштабної війни блогер повністю перейшов на українську мову та навіть вступив до лав тероборони.

Микита Добринін
Микита Добринін
фото: nikitadobrynin/instagram

Камалія

Камалія (Наталія Захур, Наталія Шмаренкова), народилася на Забайкаллі, у Читинській області – її сім’я постійно переїжджала через те, що батько співачки був військовослужбовцем. У трирічному віці родина переїхала до Будапешта, а потім до Львова, де Камалія зрештою і залишилася.

Зараз знаменитість підтримує Україну, постійно дає для військових концерти на фронті. Ба більше, співачка планувала взяти до рук зброю та йти боротися на фронт, однак її від таких планів відмовив чоловік.

Камалія
Камалія
фото з відкритиз джерел

Злата Огнєвіч

Огнєвіч (справжнє імʼя Інна Бордюг) народилася в Мурманську – її батько працював воєнним хірургом, а мати викладала російську мову. У п’ятирічному віці майбутня співачка через професію батька опинилася у кримському Судаку і з того часу знаменитість вважає себе виключно українкою. Варто додати, що з моменту повномасштабного вторгнення батько співачки декілька разів був на фронті як бойовий медик.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч
фото: zlata.ognevich/instagram

Тіна Кароль

Тіна Кароль (Тетяна Ліберман), народилася в Магаданській області в РФ, однак етнічно вона є українкою, адже її мати родом із Івано-Франківська, а батько – з Чернівецької області. У шестирічному віці майбутня співачка виїхала з батьками до Івано-Франківська. Кароль отримала освіту в Україні, все життя тут працює та повністю відмовилася від виступів у Росії після 2014 року. Співачка активно підтримує ЗСУ, виступає на передовій, дає благодійні концерти та працює над поширенням серед світової спільноти правдивої інформації про злочини окупантів.

Тіна Кароль
Тіна Кароль
Фото: tina_karol/instagram

Олексій Суханов

Телеведучий народився в Росії, був її громадянином та жив і працював у країні-агресорці до 2012 року. Він вирішив переїхати до України у 2014 році, при цьому його родина залишилася у Росії, а після повномасштабного вторгнення Суханов повністю припинив спілкування з рідними.

Олексій Суханов
Олексій Суханов
фото: suhanov.official/instagram

Варто додати, що Суханов отримав громадянство України за декілька днів до початку повномасштабної війни. Зараз він спілкується тільки українською і каже, що не розуміє співгромадян, яким важко «переключитися».

Читайте також: Із ринку – у шоубіз: нові зірки старого року

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: