Популярний український співак таємно одружився та вперше розповів про своє весілля

Олексій Завгородній розповів, що в офіційному шлюбі перебуває понад рік
фото: positiff/Instagram

Позитив розповів, що проводить із дружиною увесь свій вільний час

Відомий український співак Олексій Завгородній, котрий виступає на сцені під ім'ям Позитив, підтвердив, що перебуває у шлюбі з танцівницею Юлією Сахневич. Про це він зізнався під час знімань шоу «єПитання».

Співак зазначив, що понад рік назад одружився із Юлією Сахневич, однак вирішили зберегти цю подію в таємниці.

Позитив із дружиною
Позитив із дружиною
фото: positiff/Instagram

«У шлюбі офіційно перебуваємо понад рік. Ми розписалися, коли зрозуміли, що так треба. Просто не розголошували це. У нашої пари цікава історія: усе почалося з того, що Юля була моєю дівчиною, а про це ніхто не знав. А потім я вже думаю: «Ну, якщо ще й одружимося і збережемо це в таємниці – буде вау». Ми не робили весілля, просто красиво розписалися, потім у нас була вечеря з рідними. Я не думаю, що зараз той час, щоб влаштовувати гучні святкування», – зазначив співак.

Наразі закоханні проводять увесь вільний час разом. Позитив додав, що якщо не перебуває в студії, намагається бути вдома з дружиною.

Позитив одружився із Юлією Сахневич
Позитив одружився із Юлією Сахневич
фото: positiff/Instagram

«Зараз ми проводимо разом увесь вільний час, і це дуже радує. Коли є така можливість, максимально насолоджуємося одне одним. У мене як у сольного артиста тільки все починається – росте кількість концертів, заповнюється графік. Тому я намагаюся, якщо не перебуваю в студії, бути вдома з дружиною», – додав артист.

Нагадаємо, що Олексій Завгородній вдруге одружився. У 2013 році він був одружений з Анною Андрійчук, але у 2021 році пара розлучилася.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: