Наталія Могилевська показала своїх доньок та оригінальний подарунок для них

У новорічну ніч Наталія Могилевська шокувала шанувальників зізнанням: під час війни вона вдочерила двох дівчаток
фото з відкритих джерел

Артистка подарувала «живу» рослину для донечок

Українська співачка Наталія Могилевська показала у соціальних мережах одразу двох своїх доньок. Артистка здивувала всіх подарунком для 12-річної Мішель та 4-річної Софії.

Могилевська поділилася, що придбала для доньок незвичайну кімнатну рослину: венерину мухоловку, яка сама «ловить» комах та з'їдає їх. На кадрах, які співачка опублікувала в Instagram, вона не приховує свого здивування. 

«А ви знали, що рослина може вкусити? Я страшенно злякалася цієї мухоловки і взагалі не знала, що таке живе у нас в країні», – написала виконавиця. Артистка вручила незвичайний подарунок дівчаткам і вони спостерігали за рослиною.

Наталія Могилевська з доньками
Наталія Могилевська з доньками
фото: скриншот відео

Могилевська зазначила, що діти залишилися щасливими від такого подарунку.

Нагадаємо, у новорічну ніч Народна артистка Наталія Могилевська шокувала шанувальників зізнанням. Виявляється, під час повномасштабного вторгнення співачка стала мамою. Вона вдочерила двох дівчаток.

Могилевська наголосила, що намагається максимально приховати дітей від публіки. «Ми їхні обличчя не показуємо. Навіть у школах ніхто не знає, чиї вони діти та що вони всиновлені. Для мене це дуже важливо. Це, дійсно, величезна таємниця. І таємницею залишиться, якомога довше», – підкреслила виконавиця.

Згодом співачка розповіла, що звати їх Мішель та Софія.

«Півтора роки нам вдавалося тримати це в таємниці. Цей час був необхідним, щоб дівчатка змогли відчути себе в безпеці, адаптуватися до нового життя. Кожна хвилина мого мовчання була важливою для них», – поділилася виконавиця.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: