Джамала розплакалася, розповідаючи про життя в Польщі

Співачка сумує за чоловіком та синами
фото з відкритих джерел

Співачка Джамала стала однією з учасниць польських «Танців із зірками»

Співачка Джамала, яка бере участь у польській версії шоу «Танці з зірками», на своїй сторінці в соцмережі поділилася невтішними подробицями свого життя за кордоном – в розлуці з дітьми та чоловіком.  

«Сьогодні після прогону завтрашнього шоу просто відчула занепад сил. Чому ділюся цим? Хочу нагадати, чому я зараз у Польщі. Я тут тому, що Polsatfoundation запустив благодійний збір на користь українських дітей. Ваша підтримка дуже потрібна мені в цій боротьбі. Важливо голосувати. Чому? Поки я танцюю, продовжується збір. Не танцюю, не вигрібаю? Мої проблеми! Тоді не продовжується збір».

«Я дуже втомилася, я знову одна, не хочу. Хочу, щоб ми перемогли швидше і повернулося життя», – зі сльозами на очах продовжила співачка.

Раніше «Главком» писав, що співачка Джамала стала однією з учасниць «Танців із зірками» у Польщі. До речі, у 2007 році один із сезонів українських «Танців» виграв польський актор Марчін Мрочок із партнеркою – українською танцівницею Анею Пилипенко.

З початком повномасштабного вторгнення, співачка знайшла прихисток з синами в Туреччині, де проживає її рідна сестра. Артистка багато гастролювала світом, виступала на благодійних концертах. Коли зрозуміла, що цього замало, погодилася на участь в «Танцях з зірками» в Польщі. Рік тому артистка була учасницею української версії телешоу, тому вже мала деякий досвід.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: