Оце цвях у радянську труну! Ротару відреагувала на гучну заяву Пугачової

Останнім часом зірки регулярно зідзвонюються та обмінюються повідомленнями
фото з відкритих джерел

Співачка Софія Ротару та її син – Руслан Євдокименко підтримали Аллу Пугачову

Співачка Софія Ротару однією з перших підтримала Аллу Пугачову, яка вимагала внести її до списків іноземних агентів слідом за чоловіком, російським шоуменом Максимом Галкіним. Гучна публікація Пугачової викликала миттєвий резонанс у соцмережах. Один із перших лайків, що з'явилися під постом, поставила саме Софія Ротару. У такий спосіб зірка дала зрозуміти, що солідарна з колегою. Слідом за зіркою пост лайкнув і її син Руслан.

Днем раніше продюсер Михайло Ясинський, який опікується Олею Поляковою, Максом Барських, Таяною та іншими відомими українськими зірками, заявив, що йому цікаво, якою буде реакція Софії Ротару на заяву російської артистки Алли Пугачової.

«Мене не дуже цікавлять люди, які в захваті від заяви Пугачової, або ті, які начебто не знають, хто вона така. Мене не дуже цікавить те, що цілком вірно написав Арестович із цього приводу. Мене цікавить, чи відрепостила її допис Ротару. Оце був би цвях у радянській труні», –  написав Ясинський.

Тим часом, нещодавно Ротару відзначила сердечком ще одну публікацію Пугачової. У ній йшлося про те, що втратив світ із відходом Михайла Горбачова. Російська преса пише, що останнім часом зірки регулярно зідзвонюються та обмінюються повідомленнями.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: