Соліст Maroon 5 зраджував вагітній дружині і хоче назвати дитину на честь коханки

Музикант з дружиною
фото з відкритих джерел

Адам Левін заявив, що бере на себе повну відповідальність за те, що сталося

Фронтмен американського гурту Maroon 5 Адам Левін скочив у гречку і тепер виправдовується за зраду дружині. Як відомо, Левін вже вісім років одружений з моделлю Victoria's Secret Бегаті Прінслу. Нещодавно виконавець та його дружина повідомили, що незабаром у їхній родині очікується поповнення: вони стануть батьками втретє. А згодом інстаграм-модель Самнер Строу приголомшила відвертим зізнанням. У своєму TikTok блогерка розмістила відео, у якому зізналася, що рік перебувала у стосунках з Адамом Левіном.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Pop Crave (@popcrave)

«Я була юна, наївна і часто відчувала, що мене просто використовують. У мене не було популярності як зараз і мною було легко маніпулювати. Впевнена, ви знаєте, хто такий Адам Левін», – сказала Строу і показала їхню переписку.

Модель розповідає, що після того, як вона перервала їхнє спілкування, Левін знову їй про себе нагадав з неочікуваним повідомленням – артист повідомив тіктокерці, що знову стане батьком і захотів назвати дитину її ім'ям: «Ми зустрічалися близько року. Після того, як я перервала спілкування, він повернувся до мого життя з таким повідомленням: «Ок, серйозне запитання. У мене буде ще одна дитина, і якщо це буде хлопчик, я справді хочу назвати його Самнер. Ти не проти? Я серйозно» – йшлося у повідомленнях».

Дівчина додала, що вирішила про це розповісти, оскільки один з її знайомих погрожував продати цю історію папараці.

Адам Левін не змусив довго чекати реакції. У сторіз своєї сторінки в Instagram соліст Maroon 5 залишив повідомлення, у якому не спростував чутки про інтрижку з моделлю і заявив, що бере на себе повну відповідальність за те, що сталося: «Моя дружина та моя сім'я – це все, що мене хвилює у цьому світі. Бути настільки наївним і дурним, щоб ризикувати єдиною річчю, яка справді має для мене значення, була найбільша помилка, яку я коли-небудь міг зробити. Я ніколи не зроблю цього знов. Я беру на себе всю відповідальність. Ми пройдемо через це. І ми пройдемо через це разом».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: