Зеленська розповіла подробиці зустрічі з Кейт Міддлтон

Принцеса Уельська та Олена Зеленська зустрілися вдруге
фото з відкритих джерел

Олена Зеленська розповіла про зустріч з Кейт Міддлтон у Букінгемському палаці

Перша леді України Олена Зеленська розповіла про зустріч із Кейт Міддлтон, яка запросила дружину українського президента до Букінгемського палацу для вшанування пам'яті покійної королеви Єлизавети II. Дружина президента України подякувала принцесі Уельській, а також її чоловіку принцу Вільяму за особливу увагу до нашої країни.

Подробицями про пам’ятну зустріч Олена Зеленська поділилася на своїй сторінці в Інстаграм: «У скорботний день публічного прощання з Її Величністю Королевою Єлизаветою ІІ відбулася тепла, приємна розмова з Принцесою Уельською. Я глибоко вдячна за прийом великої кількості наших людей і особисту увагу Її Королівської Високості до них. За безпрецедентну підтримку з боку Великої Британії у нашій боротьбі із загарбником – військову, гуманітарну, політичну», – написала перша леді України.

Раніше «Главком» писав, що для зустрічі Олена Зеленська обрала жалобний образ – постала перед камерами у довгій чорній сукні та чорному жакеті, який доповнила золотою брошкою. Принцеса Уельська прийшла у особливій сукні, яку одягала на похорон принца Філіпа у минулому році. Як прикрасу вона обрала перлинний браслет, який раніше належав її свекрусі, принцесі Діані.

Олена Зеленська та Кейт Міддлтон вперше зустрічалися в жовтні 2020 року, під час візиту Володимира Зеленського до Великої Британії.

Читайте також:

 

 

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: