«У нас була криза»: Єфросиніна згадала, як знайшла в телефоні чоловіка повідомлення від іншої

Маша Єфросиніна
фото з відкритих джерел

Цей епізод трапився під час кризи в їх стосунках, коли пара розлучилася на певний час

Українська ведуча та блогерка Маша Єфросиніна поділилася спогадами про неприємну ситуацію, яка сталася, коли вона знайшла повідомлення від іншої жінки у телефоні свого чоловіка Тимура Хромаєва. Вона розповіла про це у програмі «Дорослі дівчатка».

За словами Єфросиніної, цей епізод трапився під час кризи в їх стосунках, коли вони розлучилися на певний час.

Відкривши телефон свого чоловіка, вона знайшла повідомлення від декількох дівчат, які писали йому і проявляли інтерес до нього. Вона зазначила, що одна з дівчат писала про бажання зустрітися з ним хоча б на один вечір, а він відповів їй смайликом. Єфросиніна зізналася, що ця ситуація дуже її здивувала та викликала неприємні відчуття, зокрема через те, що вони тоді жили окремо.

І от вона йому там пише: «Я так би хотіла з тобою зустрітися, хоча б один вечір, хоча б якесь побачення». А він їй відповідає смайликом. Я думаю: Може він через ввічливість відповів. А я думаю, от навіщо взагалі відповів. Нічого, що ми вже жили по різних хатах», - пригадала ситуацію ведуча.

Маша Єфросиніна також підкреслила, що після тієї ситуації, вона виступає проти того, аби лазити у телефоні свого партнера. Зараз вона вірить, що взаємна довіра є основою здорових стосунків:

«Ми з чоловіком мали повноцінний діалог до повномасштабного вторгнення. Він змінився дуже сильно. Тепер він починає мене чути, що раніше не відбувалося. Я кажу, дивися, прекрасно що в тебе є позиція, але в мене вона теж є. В нас були, і з його боку, і з мого боку, в кризових ситуаціях оці моменти, коли ми піддивлялися телефон. Ми з Тимуром тоді зрозуміли, хочеш втратити партнера, залізай в його телефон», - підкреслила Єфросиніна.

Раніше повідомлялося, що нещодавно у Вільнюсі стартував саміт країн НАТО, куди запросили українську ведучу Машу Єфросиніну. Зірка приїхала у рамках співпраці з платформою YouTube, яка довірила українці бути інтерв'юеркою видатних гостей у своїй студії. 

До слова,  Ліза Ющенко, сестра української телеведучої Маші Єфросиніної та колишня дружина сина колишнього президента України Віктора Ющенка, показала свою прогулянку по Москві у стильному наряді.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: