Мені це не подобається. Єфросиніна розповіла про випробування, які проходить з чоловіком

фото з відкритих джерел

Маша Єфросиніна розповіла, як війна перекроїла її стосунки з Тимуром Хромаєвим

Телеведуча та блогерка Маша Єфросиніна розповіла, як війна змінила її стосунки із чоловіком, бізнесменом Тимуром Хромаєвим.

«У мене все нормально з Тимуром, але війна позначилася на наших стосунках сильно. Я намагаюся у Києві проводити тепер якомога більше часу, бо знаю, що все залежить від мене. Люди, які прожили 20 років разом, ми звикли до абсолютно іншого життя вдвох. Ми шлюб вибудували по усіх помилках, по усіх образах, двоє дітей з різницею в 10 років, все ми вибудовували по краплині. І ця клята повномасштабна війна все перекроїла», – зізналась телеведуча у своєму ютуб-шоу «Екзамен».

Єфросиніна зіналася, що більшість сімейних питань лягли на її плечі. І їй це не подобається. «Мій чоловік прийняв свої рішення, він повністю живе зараз захистом країни, своїми військовими справами. Я розумію, що єдине, що я можу сказати, що рішення приймаю я, але мені це не подобається. Ми теж проходимо через випробування, дуже складне, і я дуже сподіваюся, що ми його пройдемо», – зізналась Маша.

На початку січня Єфросиніна в інтерв’ю заявила, що її чоловік – бізнесмен Тимур Хромаєв втратив під час війни майже весь свій бізнес. «У червні він поставив мене перед фактом, що подався до добровольчого загону, який був прикріплений до ЗСУ. І все літо вони провели під Херсоном, Кривим Рогом. Це був досить важкий період, мені навіть важко про це говорити», – поділилась телеведуча.

Однак, за словами Марії, захист України для Тимура стало тим, що дало йому сили жити далі після втрати бізнесу. Всі його здобутки постраждали, бо перебувають в окупованих територіях. «Його бізнес дуже постраждав. Майже все, що було вибудовано після того, як він пішов з чиновницької діяльності, воно знаходилося в містах, яка була окупована. Ми нічого не знаємо, що з його бізнесом там, тому що це знаходиться в містах, які сьогодні вщент зруйновані. Єдине, що дало йому сили не з'їхати з глузду і якось жити з тим, що втрачено все в його 48 років, – це піти захищати Україну», – зізналась ведуча.

Раніше «Главком» писав, що телеведуча відреагувала на заяву російського пропагандиста Володимира Соловйова, котрий публічно наплів несінітниць про неї та її чоловіка. На своїй сторінці у соцмережі Марія розмістила скріншоти з телеграм-каналу Соловйова, який заявив, що чоловік Єфросініної, бізнесмен Тимур Хромаєв, нібито виїхав з України за кордон у лютому після того, як «заробив мільйони на наркотиках та зброї». Пости Євросиніною російський пропагандист назвав «фашистськими», а її саму – «донькою  магаданських службовців».

Читайте також: Повалій заявила, що Путін позбавить світ від нацизму, з яким вона «безпосередньо зіткнулася»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: