Маша Єфросиніна розповіла, чим займається її чоловік у ЗСУ

Чоловік Єфросиніної, Тимур – командир бригади, під керівництвом якого понад сотня військових
фото з відкритих джерел

Чоловік Маші Єфросиніної займається радіоелектронною боротьбою, безпілотниками і дронами

Ведуча Маша Єфросиніна розповіла в інтерв'ю РБК-Україна, що її чоловік Тимур Хромаєв воює в лавах ЗСУ. Проте лише зараз зірка зізналась, чим займається її коханий.

Як виявилось, Тимур – командир бригади, під керівництвом якого понад сотня військових. Вони воюють технологіями та так знищують росіян.

«Мій чоловік служить у 112-й бригаді, в прифронтовій зоні вже понад рік. Він офіційно в ЗСУ. Свого часу він пішов добровольцем і ухвалив рішення офіційно оформитися в ЗСУ. На сьогодні він уже командир бригади. В його підрозділі понад 100 людей. Вони займаються радіоелектронною боротьбою, безпілотниками і дронами. Вони фізично за рахунок технологій знищують ворожі цілі. І я ним пишаюся», – сказала Єфросиніна.

Нагадаємо, українська ведуча та блогерка Маша Єфросиніна поділилася спогадами про неприємну ситуацію, яка сталася, коли вона знайшла повідомлення від іншої жінки у телефоні свого чоловіка Тимура Хромаєва.

До слова, телеведуча Маша Єфросініна під час війни отримує від свого чоловіка, фінансиста Тимура Хромаєва незвичайні «подарунки».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: