Ірма Вітовська зізналася, що є родичкою суперзірки української естради

Вітовська зазначила, що із Тіною Кароль інколи бачиться на сімейних зустрічах
колаж: glavcom.ua

Брат Кароль одружився з сестрою Вітовської

Українська акторка Ірма Вітовська розповіла, що Тіна Кароль є її родичкою. Виявилося, що брат Кароль одружився з сестрою Вітовської. Про це акторка поділилася в інтерв'ю Аліні Доротюк.  

Вітовська зазначила, що у них немає часу, щоб ґрунтовно поріднитися. Вони інколи бачаться на сімейних зустрічах.

«Я не думаю, що у нас є час на те, щоб поріднитися. У неї ще більше, шоу-бізнес ще більше не тримається місця дислокації. Але так, у нас були певні сімейні зустрічі, коли є сімейні свята. Це дуже рідко», – сказала акторка.

Відомо, що молодший брат Кароль Станіслав Ліберман одружився з Наталією, сестрою Ірми Вітовської. Про це Кароль говорила у 2018 році. Тоді співачка розповіла, що просити руки та серця Наталії прийшла вся родина.

«Я пам'ятаю, як ми їх сватали. Ми приходили просити вийти заміж Наталю, сестру Ірми за Стасика, мого брата. Ми прийшли всією сім'єю просити, щоб вони погодилися віддати свою квіточку», – казала співачка.

Нагадаємо, що акторка Ірма Вітовська розповіла, як готувалася до великої війни та яким бачить майбутнє України після перемоги.

Раніше «Главком» розповідав, що актриса Ірма Вітовська на своїй сторінці у Фейсбук згадала кричущий інцидент, який наочно показує двояке ставлення українців до Росії під час війни – під впливом кремлівської пропаганди. У 2015 році, коли бійці ЗСУ вже рік билися з російськими окупантами, у Карпатах зірка познайомилася під час поїздки з таксистом, від якого почула про те, що Росія не винна у конфлікті. Чоловік щиро не розумів, чому він має припинити слухати музику країни-агресорки.

Читайте також: «Леся+Рома». Ірма Вітовська зізналася, чи спілкується з Ромою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: