Письменниця Матіос обурена ліфчиком Тіни Кароль

колаж: glavcom.ua

Марію Матіос розгнівала фотосесія співачки

Українську письменницю Марію Матіос обурила відверта фотосесія співачки Тіни Кароль, де співачка опустила джинси та позує у бюстгальтеру. Своїми думками щодо кадрів Матіос поділилася у Facebook.

«А днями таблоїди вчергове «ощасливили» посполитих, захлинаючись повідомленням, що «Тіна Кароль у пухнастому ліфчику приспустила джинси для фото на стільці». Вселенська радість, яка дорівнює «радості» колективного фото на тлі зруйнованого літака «Мрія»», – написала Матіос.

Письменниця Матіос обурена ліфчиком Тіни Кароль фото 1

Письменниця гнівається через те, що до Тіни Кароль така велика увага медіа, в той час, коли багато українських жінок чекають своїх чоловіків із фронту. 

«Знаю, що в цей же час десятки тисяч таких же молодих і привабливих українських жінок з мало не приклеєними до шкіри іконками і стертими молитовниками хлипають у подушку чи в кулак, уявляючи, як вони зустрінуть своїх коханих із фронту після року – чи й більше – розлуки… якщо буде кого зустрічати… але їм нікому розповісти про свій душевний і фізичний стан, про безсоння і заламування рук, і про їхні буденні ліфчики і джинси, бо їх псевдомарафони з таблоїдами вкупі не питають, що вони насправді відчувають, чекаючи бодай смайлика в телефоні: є смайлик – значить, живий. До них нема черги софітів і фотографів – до вдів і тих, хто чекає своїх коханих з полону, та що там черги: їх ганяють, як сидорових кіз з-під адміністрацій і майданів, щоб не нагадували, не псували картинку навіть не криками і слізьми, а самим своїм існуванням», – йдеться у пості Марії Матіос.

Жінка зазначає, що у наш час варто мати морального цензора і думати доречні ті чи інші вчинки. 

«Очевидно, я занадто категорична, але той, хто заїкається про свою боротьбу за Україну на неіснуючому культурному фронті (щоб не сказати, в ситому і теплому тилу), мав би мати бодай залишки свого морального – внутрішнього – цензора, коли стає перед фотографом зі спущеними штанами чи бере в руки мікрофон на фантастичній забаві, коли через дорогу – в так само нашвидкуруч відведених для цвинтарів полях – шумить не пшениця, як Дунай, а шумлять прапори загиблих героїв. Дехто з них і не нюхав жінки...», – пише Матіос.

Користувачі соціальних мереж підтримали Матіос і згодні із її думкою.

Письменниця Матіос обурена ліфчиком Тіни Кароль фото 2
Письменниця Матіос обурена ліфчиком Тіни Кароль фото 3
скріншот коментарів

Зазначимо, співачка Тіна Кароль знялася в досить відвертому образі. На чорно-білих знімках, автором яких виступив фотограф Michael Fedorak, Тіна постала без макіяжу. Зірка позувала у білосніжному топі, джансах та світшоті.

Нагадаємо, що раніше відома письменниця, колишня народна депутатка Марія Матіос порадила українцям більше читати і користуватись усіма засобами для отримання інформації, а не лише дивитися телевізор. Письменниця вважає, що телебачення впливає на людей, при цьому на сьогодні немає нестачі інформації.

Читайте також: «Букова земля» Марії Матіос вийшла п’ятим виданням в Україні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: