«Леся+Рома». Ірма Вітовська зізналася, чи спілкується з Ромою

Ірма Вітовська не поділяє неоднозначних позицій щодо війни в Україні
фото з відкритих джерел

Шляхи акторів розійшлися після завершення зйомок комедійного серіалу

Українська акторка Ірма Вітовська в інтерв'ю УП розповіла, що після завершення роботи над серіалом «Леся+Рома» їхні шляхи з Дмитром Лалєнковим розійшлися.

Перед початком повномасштабної війни в Україні Дмитро Лалєнков розмістив неоднозначний пост в Instagram, дібравши фото з прапорами України та Росії. Публікацію вже видалено. Вітовська розповіла про позицію актора. Свій Instagram Лалєнков веде російською. Україномовний комедійний телесеріал «Леся+Рома» виходив на ТБ з 2005 по 2008 рік.

«Леся+Рома». Ірма Вітовська зізналася, чи спілкується з Ромою фото 1

«Після закінчення проєкту кожен пішов своїм шляхом. Наше спілкування складається лише з привітань на дні народження, Великдень або Різдво. Деякий час я не розуміла, що з Дмитром відбувається. У нього є своя філософія життя, його світогляд. Він у жодному разі не є ворогом України. Просто в нього такий погляд на релігію. Ми не близькі з ним. Але я хочу зберегти наші стосунки добрими й теплими. Я не маю права перевиховувати його, я не буду цього робити. Людина вже в тому віці, коли вона для себе визначилася. І якщо всі можливості та пропозиції знайти альтернативне джерело інформації досі не знайдені, то тут вже… Я знаю, що на початку вторгнення він допомагав вивозити людей. У нього є свої проблеми зі здоров’ям», – зазначила Вітовська.

Нагадаємо, що акторка Ірма Вітовська розповіла, як готувалася до великої війни та яким бачить майбутнє України після перемоги.

Раніше «Главком» розповідав, що актриса Ірма Вітовська на своїй сторінці у Фейсбук згадала кричущий інцидент, який наочно показує двояке ставлення українців до Росії під час війни – під впливом кремлівської пропаганди. У 2015 році, коли бійці ЗСУ вже рік билися з російськими окупантами, у Карпатах зірка познайомилася під час поїздки з таксистом, від якого почула про те, що Росія не винна у конфлікті. Чоловік щиро не розумів, чому він має припинити слухати музику країни-агресорки.

Читайте також: Ірма Вітовська вперше розповіла, як її будинок постраждав від російських окупантів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: