«Євробачення – це не конкурс вокалістів»: Злата Огнєвіч прокоментувала нацвідбір

alyona alyona та Jerry Heil з композицією Teresa & Maria представлятимуть Україну на конкурсі у Швеції
фото з відкритих джерел

«Можливо, нарешті наші слухачі почнуть розуміти й цінувати тих, хто співає на бек-вокалі»

Українська співачка Злата Огнєвіч прокоментувала результати голосування Національного відбору на Євробачення-2024. Вона вважає, що всі учасники були гідними перемоги. Про це виконавиця повідомила в Instagram.

Злата Огнєвіч зазначила, що Україна завжди посідає високі місця у рейтингу міжнародного пісенного конкурсу. І це заслуга виконавців, які багато працюють над виступами, переконана зірка.

На думку співачки, немає нічого поганого у тому, якщо до пісні долучають бек-вокалістів. Огнєвіч сказала, що це нормальна світова практика. Також виконавиця наголосила, що Євробачення не є конкурсом вокалістів.

«Можливо, нарешті наші слухачі почнуть розуміти й цінувати тих, хто співає на бек-вокалі. У світовій практиці часто саме бек-вокал нічим не поступається основному вокалу, а ще й перевершує його. До речі, Євробачення – не конкурс вокалістів», – відзначила артистка.

До того ж Огнєвіч не розуміє обурення людей, що пісню Teresa & Maria активно просували на різних майданчиках. Вона вважає такі дії цілком логічними. Артистка зазначила, що ця композиція добре запам'ятовується, тож гідна бути почутою у всій Європі.

«Якби ви просували свій продукт, зізнайтесь, чи ви б його не рекламували, маючи для цього усі інструменти? Певно, що робили б усе можливе, аби бути почутими. Пісня Teresa & Maria – об'єктивно гарна та запам'ятовується, вітаю дівчат!» – підкреслила зірка.

«Євробачення – це не конкурс вокалістів»: Злата Огнєвіч прокоментувала нацвідбір фото 1

Злата Огнєвіч додала, що дуже важливо, що Україна візьме участь у Євробаченні. Адже, як сказала артистка, ми не повинні дозволити забути про себе як про націю.

«Євробачення – це не конкурс вокалістів»: Злата Огнєвіч прокоментувала нацвідбір фото 2

Як відомо, Jerry Heil (Яна Шемаєва) вже втретє брала участь в Нацвідборі, проте цього разу співачка з реперкою alyona alyona. Після презентації відео співачки отримали купу хейту в соціальних мережах через згадку матері Терези у пісні. На думку користувачів соцмереж, згадувати в позитивному сенсі матір Терезу не варто, адже в її центрах люди страждали через те, що їм забороняли давати знеболювальні.

Крім того, деякі історики стверджували, що жінка прикривалася благодійністю та наживалася на хворих. Також у пісні співачок користувачі знайшли помилки в англомовній частині тексту. Зауважимо, відео на пісню зібрало вже понад 7 млн переглядів.

Раніше повідомлялося, що переможцями національного відбору на Євробачення-2024 стали alyona alyona та Jerry Heil з композицією Teresa & Maria. Вони отримали високі бали від журі та глядачів і тепер представлятимуть Україну у Швеції. 

Читайте також: Євробачення-2024: скільки грошей витратила Україна і як відреагувала мережа

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: