Кондратюк різко відповів Козловському на звинувачення у стягненні військової зарплатні

Ігор Кондратюк та Віталій Козловський
фото колаж

Кондратюк пояснив, чому зі співака стягується частина зарплати

Український продюсер Ігор Кондратюк звинуватив свого колишнього підопічного, українського артиста Віталія Козловського, у неправдивості. Свою заяву Кондратюк розмістив у Facebook після того, як співак заявив, що колишній продюсер «забирає у нього військову зарплатню».

«Тут один заслужений співак, орденоносець, на ім'я Віталій Козловський (далі – ВК) розносить «новину» про те, що я під час війни забираю «левову частку» його, військовослужбовця, зарплати. Він, як завжди, обманює. Хоча про таке завзяте рецидивіст-обманщик доцільніше вжити слово «брехне», – написав Кондратюк.

Як зазначив продюсер, після того, як Козловський вступив до складу однієї з підрозділів Національної гвардії, «згідно з виконавчим приписом», стягується п'ята частина зарплати артиста, яка йде на його користь. «Стягування проводиться згідно із законом. Їх же треба виконувати, чи не так?» – підкреслив Кондратюк. 

«У серпні я отримав 4608,26 грн, у вересні – 4586,70 грн. Повторюю: це 20% від нинішньої зарплати. Якщо з ВК стягуються ще кошти і він майже нічого не отримує на руки, про що пишуть він та його друзі, то це означає, що гроші з його зарплати стягуються ще на чиюсь користь!Може, ВК ще комусь винен або виплачує кредит і навіть не знає про це? Тож я не забираю ні всю його зарплату, ні навіть значну частину. До того ж я не маю права заборонити виконавчій службі виконувати свою роботу. Читайте закони! А вони кажуть: я не забираю, я повертаю своє», – пояснив продюсер.

Кондратюк зазначив, що не хотів коментувати цю «ганебну історію», але «люди, які стали на захист артиста, мають великі проблеми з критичним мисленням».

Кондратюк додав, що з 2019 по 2020 рік Козловський не виплатив йому жодних грошей, у 2021 році сплатив майже 29 тис. грн, у 2022 році – близько 5 тис. грн. У цьому році артист, за словами продюсера, виплатив Кондратюку трохи більш як 9 тис. грн.

«Поки що загалом 42 803,29 грн. Десь 2% від суми, яку він, нерозумний рецидивіст-порушник авторського права, заборгував, – додав продюсер. – Порушувати закон не можна нікому. Навіть орденоносному ВК. Уявіть!», –

Звертаючись до Козловського, Кондратюк побажав йому «вдалої служби».

«Повертайся з перемогою! Дай багато концертів, віддай свій ганебний обов'язок чи борги і, будь ласка, будь надалі законослухняним громадянином», – резюмував Кондратюк.

Користувачі соцмереж відреагували на пояснення Кондратюка.

Кондратюк різко відповів Козловському на звинувачення у стягненні військової зарплатні фото 1
Кондратюк різко відповів Козловському на звинувачення у стягненні військової зарплатні фото 2
Кондратюк різко відповів Козловському на звинувачення у стягненні військової зарплатні фото 3

Як повідомлялося, український співак Віталій Козловський прокоментував, як і чому його колишній продюсер Ігор Кондратюк забирає у нього зарплату військового.

На своїй сторінці у Facebook виконавець пояснив, що щомісяця з його зарплатні стягується певний відсоток коштів на погашення виконавчих повноважень. Зокрема, гроші переказуються на користь Ігоря Кондратюка, а також в держбюджет на погашення штрафу. Козловський пояснив, що половина його зарплати після всіх відрахувань залишається.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: