«Не ганьбити ні себе, ні державу»: український продюсер дав пораду alyona alyona

На думку продюсера, навіть непублічна жінка не може публікувати фото у купальнику
фото з відкритих джерел

Квеленков закликав співачку видалити всі провокаційні фото 

Український продюсер Юрій Квеленков опублікував на своїй сторінці у Facebook допис, в якому хотів звернути увагу виконавиці alyona alyona на те, що «треба негайно прибрати з усіх соцмереж публікації» у купальнику і «не ганьбити ні себе, ні державу, яку ти презентуєш».

Зазначимо, що переможницями національного відбору «Євробачення-2024» стали alyona alyona та Jerry Heil з композицією Teresa & Maria. Вони отримали високі бали від журі та глядачів і тепер представлятимуть Україну у Швеції.

Митець нагадав читачам про фото співачки у купальнику, яка їсть кавун на природі. «Лице України на світового рівня форумі. Вітаємо переможницю! Цікаво, що може бути в голові у публічної людини, виставляючи таке фото? Вона раптово стала відомою і по ній Європа судить про Україну. Ще є час звернути увагу цієї молодої дівчини на те, що треба негайно прибрати з усіх соцмереж публікації такого змісту і не ганьбити ні себе, ні державу, яку ти презентуєш», – написав Квеленков.

«Не ганьбити ні себе, ні державу»: український продюсер дав пораду alyona alyona фото 1

У наступному дописі продюсер зазначив, що провів «чистку друзів», які не погодились з його думкою і наголосив на тому, що «навіть непублічна особа жіночого полу, у соцмережах на розсуд інших, не має права виставляти себе в оголеному вигляді. Виключення є. Це моделі, під час виступів на подіумі і спортсмени».

«Не ганьбити ні себе, ні державу»: український продюсер дав пораду alyona alyona фото 2

Зазначимо, що цю світлину виконавиця опублікувала як реакцію на слова Володимира Остапчука, Позитива та Богдана Буше, що дівчина не може бути «10 із 10», якщо на її тілі є волосся.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Альона (@alyona.alyona.official)

 Згодом шоумен Володимир Остапчук відповів колегам на хейт. Він написав пост у Instagram у якому сказав, що його колеги «перевзулися».

Нагаждаємо, мережа пригадала гріхи співачки alyona alyona, яка представлятиме Україну на Євробаченні. 

Читайте також: Ірина Фаріон обізвала представниць України на Євробаченні «баберами з гібридним виттям»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: