«Були холопами, стали рабами». Пугачова різко відповіла росіянам на образи

Алла Пугачова покинула Росію наприкінці вересня
фото з відкритих джерел

Артистка виїхала з Росії та продає свій розкішний будинок

Співачка Алла Пугачова після від'їзду з Росії звернулася до своїх хейтерів. Артистка назвала своїх критиків «рабами». Відповідний допис з’явився на сторінці Пугачової в Instagram.

«Боже мій, яке щастя, що мене ненавидять ті люди, яких я завжди терпіти не могла. Якби я їм подобалася, це означало б, що я співала і жила даремно. Причина зрозуміла. Нехай скрегочуть зубами. Були холопами, стали рабами», – написала вона.

«Були холопами, стали рабами». Пугачова різко відповіла росіянам на образи фото 1

Як відомо, співачка Алла Пугачова наприкінці вересня виїхала з Росії разом із дітьми.

Також з'ясувалося, що співачка ненадовго приїжджала у Росію лише для того, аби виставити на продаж свій особняк у підмосковному селі Грязь. Саме тут жила Алла Борисівна та її чоловік та діти до лютого 2022 року. 

Ціна на особняк досить висока – мільярд рублів. Але оскільки житло виставляється з позначкою «терміново», то цілком імовірно, що господарі знизять ціну.

У вересні Алла Пугачова закликала російський Мін'юст оголосити її іноземним агентом – раніше відомство надало цей статус шоумену Максиму Галкіну, чоловікові Пугачової. Вона також розкритикувала політику чинного російського керівництва та назвала мету введення військ в Україну «ілюзорними».

Читайте також: Українські журналісти знайшли ізраїльський паспорт Пугачової (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: