Пугачова зробила гучну заяву про війну в Україні

Алла Пугачова
фото з відкритих джерел

Алла Пугачова попросила Мін'юст включити її до лав «іноагентів»

Співачка Алла Пугачова опублікувала в інстаграмі «звернення до Мін'юсту РФ», в якому просить зарахувати її «до лав іноагентів». Пугачова заявила, що солідарна зі своїм чоловіком Максимом Галкіним – «чесною, порядною та щирою людиною, справжнім і непідкупним патріотом Росії», який бажає своїй країні «мирного життя, свободи слова» та припинення загибелі людей «за ілюзорні цілі».

«Прошу зарахувати мене до лав іноагентів моєї улюбленої країни, бо я солідарна зі своїм чоловіком, чесною, порядною та щирою людиною, справжнім і непідкупним патріотом Росії, який бажає батьківщині процвітання, мирного життя, свободи слова і припинення загибелі наших хлопців за ілюзорні цілі, які роблять нашу країну ізгоєм та обтяжують життя наших громадян», - написала Пугачова.

Нагадаємо, що від початку повномасштабної війни в Україні чоловік співачки Максим Галкін відкрито заявив, що не підтримує наступ РФ на українські території та засуджує дії путінської влади. Увесь цей час Алла Пугачова підтримувала чоловіка, однак не давала ніяких гучних заяв. Натомість виконавиця дала зрозуміти, що думає про російських пропагандистів.

Раніще Главком писав, що відома російська журналістка вступилася за Галкіна, якого визнали «іноагентом».

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: